Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Pokemon toernooi

Pokemon toernooi

Door
In het weekend van zaterdag 19 en zondag 20 augustus organiseert Nintendo Benelux het Nederlandse Pokémon Championship 2000 in het themapark Six Flags Holland. Op die dagen zullen 3 x 128 Pokémon Trainers hun Pokémon laten strijden om de Pika Cup, de Poké Cup en de Prime Cup. Hiervoor gebruiken ze Pokémon die de Trainers zelf hebben gevangen en opgevoed in Pokémon Red, Blue of Yellow voor de Game Boy. Met behulp van Transfer Paks worden deze Pokémon verplaatst naar de 3D-arena’s van Pokémon Stadium, waarna de strijd kan beginnen!

Op nintendo.nl kan je je inschrijven voor een officieel Pokemon toernooi in SixFlags met leuke prijzen. Let wel op: de kosten zijn niet gering! Gepubliceerd op 14 juli 2000
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie