Pak uit die tas...

Door Scholieren.com

Afgelopen weekend hoorde ik een discussie onder 'de mannen' op een feestje. Ze snapten maar niet waarom een vrouw een tas bij zich moest hebben. Mannen doen het toch ook alleen maar met hun broekzakken? Telefoon, sleutels en een portemonnee, that's it. "Maar ja," zei een van de jongens, "het schijnt dan ook dat meiden gemiddeld 20 items in hun tas hebben zitten." Twintig!

Het ontkettende een ware 'pak je tas uit'-revolutie. En tot onze verbazing - zelf die van de meiden - zaten er minstens 20 dingen in onze tassen. Twintig!

Pak je tas uit en tell me, mijn tasinhoud lees je hier...

Mijn tas: telefoon, agenda, portemonnee, drie pennen, rijbewijs, fietslampje, sleutelbos, extra sleutel, fietssleutels, twee strippenkaarten, los muntgeld, haarspelden, tampons, deo, lipgloss, losse ah-zomerzegel, spiegeltje, zakdoekjes, postzegels, notitieblokje...

Gepubliceerd op 10 augustus 2008
ADVERTENTIE
Moet jij woordjes leren voor een toets? Hoe zorg je er dan voor dat je de woordjes zo snel mogelijk in je hoofd krijgt? Thom en Jara zoeken het uit in deze Schoolhacks-video. Ze geven een aantal tips en ontdekken WRTS, een gratis woordjesleerprogramma waarmee je makkelijk en snel woordjes en begrippen kan leren.

Aan de slag met WRTS