Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Lootjes trekken

Lootjes trekken

Door

De wereld digitaliseert! Zelfs lootjes trekken kun je nu online doen. Met kerst of Sinterklaas, hartstikke handig, vooral met een grote groep die je nog niet zo snel bij elkaar krijgt. En nooit meer dat 'ik heb mezelf getrokken' gezeur. Het is heel simpel:

Iemand meldt zich als groepleider aan en vult de overige deelnemers in. Zij vullen hun verlanglijstje in, en sturen het in. Als alle lijstjes binnen zijn krijgt iedereen een lootje toegestuurd. Je kunt ook later je lijstje nog aanpassen. Die functie snap ik niet helemaal. Het zou namelijk best rottig zijn als iemand een Spongebobbroodrooster voor je gekocht heeft en jij ineens op je lijstje zet dat je Spongebob haat. Succes!

Gepubliceerd op 24 november 2008
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie