Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Examendief

Examendief

Door

Examenleerlingen van het DaCapo College in Sittard kunnen 11 juni als uitslagdag wel vergeten: omdat hun examens Nederlands gestolen zijn, moeten ze in het tweede tijdvak de toets overdoen. Is hier sprake van een echte dief, of gewoon een examenboefje dat liever opnieuw z'n Nederlands maakt zonder z'n eenmalige herkansingsrecht te verspillen? Lees meer!

Helaas pindakaas: de Sittardse scholieren moeten op maandag 16 juni dus opnieuw aan de bak. Degenen die Engels willen herkansen hebben nóg een probleem: omdat alle herexamens op hetzelfde tijdstip gemaakt moeten worden, moet er een ingewikelde quarantaine-regeling aan te pas komen om toch beide toetsen te combineren.

Allemaal de schuld van een onbekend persoon, die afgelopen donderdag met een lerarentas onder z'n arm de school uitliep. Tja, dat krijg je ervan als je als docent je spullen onbewaakt in de lerarenkamer laat slingeren...

De inhoud? Een portemonnee, een laptop en een stuk of 50 examenvellen...

Gepubliceerd op 29 mei 2008
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie