De Parade

De Parade reist van Rotterdam naar Den Haag om vervolgens Utrecht en Amsterdam te bezoeken. Zondag was de laatste Paradedag voor Rotterdam, en daar was ik! Na een beetje gedoe 'Nee, bij deze kassa krijg je geen 50% CJP korting''De CJP korting geldt alleen op de entree van De Parade, niet op de losse voorstellingen', 'Sorry, je kunt alleen bij de andere kassa pinnen' zat ik bij de voorstelling 'Open deuren naar geluk' door 'Mondo Leone'. 

Lees verder

De Parade is geen gayparade, geen Braziliaans carnaval, geen dweilorkest: gewoon 'De Parade'. Dat is een rondreizend festival met theater, muziek, dans, film en beeldende kunst. Artiesten geven er uiteenlopende voorstellingen, die vaak speciaal voor deze gelegenheid zijn gemaakt.

Mondo Leone is Leon Giesen. Hij is filmmaker, muzikant en verhalenverteller. Gooi je dat alles bij elkaar; dan krijg je een bijzondere theaterervaring. Het bovenstaande filmpje bestaat uit in elkaar gepuzzelde'bits and pieces' film van het filmmuseum, waar Mondo Leone muziek onder heeft gemaakt. Bekijk deze of één van de andere bijzondere acts op de Parade in één van de andere drie steden! 

Den Haag 27 juni - 6 juli Westbroekpark
Utrecht 11 - 27 juli Moreelsepark
Amsterdam 1 - 17 augustus Martin Luther Kingpark
 

Gepubliceerd op 23 juni 2008