Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Tales of the Unexpected (1979)

Beoordeling 5.4
Foto van een scholier
  • Filmverslag door een scholier
  • 3e klas vmbo | 353 woorden
  • 14 maart 2005
  • 16 keer beoordeeld
Cijfer 5.4
16 keer beoordeeld

ADVERTENTIE
Nieuw seizoen Studententijd de podcast!

Studenten Joes, Tess en Annemoon zijn terug en bespreken alles wat jij wilt weten over het studentenleven. Ze hebben het onder andere over lentekriebels, studeren, backpacken, porno kijken, datediners, overthinken, break-ups en nog veel meer. Vanaf nu te luisteren via Spotify en andere podcast-apps! 

Luister nu

1. titel: Parson's Pleasure
2. titel van het boek: Tales of the unxepected
3. schrijver van het boek: Roald Dahl
4. Mr Boggis=antiek handelaar
Mr Rummins =hoofdboer
5.
Mr. Boggis is een antiekhandelaar, hij gaat iedere zondag verkleed als dominee langs boerderijen om te kijken of hij nog goedkoop zeldzame antieke meubelstukken op de kop kan tikken. Die meubels verkoopt hij weer voor veel geld.
Op een dag ging mr. Boggis weer op pad. Bij de derde boerderij waar mr. Boggis aan belde zaten 3 mannen, Rummins de hoofd boer
Boggis legde uit wat hij kwam doen. De mannen vonden het goed dat hij even binnen kwam kijken, eenmaal binnen, zag hij een prachtige tafel, onder een laag witte verf.
Mr. Boggis deed net of de tafel heel weinig geld waard was, en dat het geen echte was. Hij zei dat hij hem misschien wel voor weinig geld wou kopen, want de pootjes stonden mooi onder een tafel dat hij thuis had, de rest kon hij wel als brandhout gebruiken zei hij. Uiteindelijk verkochten de mannen hem de tafel voor 20 pond. Terwijl de 'dominee' zijn auto haalde tilden de 3 mannen de tafel naar buiten. een van de boer was bang dat de tafel niet in zo'n kleine auto van een dominee paste, dus besloten de mannen om de dominee een handje te helpen en ze haalden de poten er vast af en maakten brandhout van de rest.
en toen hij kwam aan rijden was de hele dure tafel gesloopt

6. op de platteland
7. ongeveer in 19 de eeuw
8. /
9. /
10. zoekverhaal
11. in het begin is het wel saai maar dan weet je nog niet waar het over gaat je ziet allen een man die wat met zijn auto rijdt maar langzamer snap je wel waar de film overgaat

kies 1 van de volgende vragen
1.je ziet eerst de schrijver praten en als hij klaar is met praten kom je meteen in het film.
je ziet een man achter het stuur die aan het rijden met een kaart en dan stopt hij effe een rijdt weer door.

kies 1 van de volgende vragen

1 . de muziek maakt een vrolijk toontje en de componist is
Ron Gainer

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

Andere verslagen van "Tales of the Unexpected (1979)"