Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Kattenleed (Top Niveau)

Beoordeling 3.8
Foto van een scholier
  • Antwoorden door een scholier
  • Klas onbekend | 260 woorden
  • 5 november 2004
  • 69 keer beoordeeld
Cijfer 3.8
69 keer beoordeeld

ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie
KATTENLEED
Wij, mijn moeder, mijn dochter van 7, mijn zoontje van 11 en ik, wonen in een woonblok in Utrecht. Wij hebben een erg mooie tuin die vol staat met planten zoals rozenstruiken, blauwe regen, zwanebloemen, bruidssluiers en een lindeboom. Ik besteed vele uren per week aan het bijhouden van mijn tuin. Ook de bovenburen hebben veel plezier van mijn tuin, zeggen ze. Zij trekken sinds kort aan het kortste eind, want even lekker in de tuin zitten met een cappuccino en een heerlijke tompouce of een lekker kattentongetje zit er tegenwoordig niet meer in. De oorzaak zijn de loslopende katten. De kattenbezitters bij ons in de buurt hebben namelijk allemaal een kattenluikje in de deur geplaatst, waardoor hun geliefde huisdier altijd onze tuin in kan. ’s Ochtends deponeren ze hun behoefte tussen de planten en in de loop van de dag komen ze nog enkele keren terug om een plasje te doen. Ze eten hun kattenbrokken gelukkig wel thuis, alhoewel ik de laatste tijd wel eens afgekloven botjes van vogels en muizen in mijn tuin vindt. Iets wat ook vervelend is, is dat de katten ’s nachts regelmatig over het tuindak rennen, maar toen wij eens probeerden om daar enkele obstakels aan te brengen werden we bijna gelynchte. Laat het alstublieft duidelijk zijn dat wij geen hekel hebben aan de katten maar aan hun baasjes. Vandaar dat mijn zoontje de katten soms wegjaagt met een katapult. Natuurlijk is dat ook kattenkwaad en verbiedt ik dat. Ik hoop dat u begrijpt waarom ik u dit kattebelletje stuur. Met vriendelijke groet, Mevrouw Jansen.

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.