Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Holland Flower Festival

Beoordeling 3.3
Foto van een scholier
  • Tentoonstelling door een scholier
  • 4e klas havo | 265 woorden
  • 24 juni 2004
  • 11 keer beoordeeld
Cijfer 3.3
11 keer beoordeeld

ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie
Holland Flower Festival Algemene gegevens Titel: Holland Flower Festival
Plaats: Proeftuin te Zwaagdijk
Datum: 22-02-2004 Inhoud De Flower Festival bestond uit verschillende delen eerst was er een deel dat was de bloementuin dit was ongeveer 3000 m2 groot er was ook een deel met activiteiten er waren workshops, demonstraties en er werden bollen en bloemen verkocht. Er was door de weeks ook een Agribeurs daar waren allemaal spullen voor de tuinder. Er was ook een rondleiding door de kassen van de proeftuin hier kon je experimenten zien met biologisch geteelde bloembollen. Als je binnenkwam dan zat je eerst in de bloementuin waar heel veel soorten bloemen stonden het waren niet alleen tulpen er waren ook: hyacinten, lelies, krokussen en andere bloembollen. Ook waren er bolsculptures, hangende stoelen en glazen met tulpen die waren gemaakt door mensen van het Clusius college. Het viel mij wel op dat sommige soorten bollen meerdere keren aanwezig waren in de tuin. Dit kwam natuurlijk omdat, er meerdere inzenders zijn. Na de bloementuin was er een deel met workshops en een restaurant. Dat deel boeide mij niet want, ik heb namelijk geen tuin dus ik was er snel uitgekeken. De functie Er was geen specifiek doel voor de Holland Flower Festival in een folder stond wel dat ze je wilden laten inspireren door oude tradities en nieuwe mogelijkheden.
Beoordeling Ik vond het erg mooi om te zien maar, ik vind het erg jammer dat de Flora is verhuisd van de CNB-hallen naar de Proeftuin. Ik denk dat ze dit gedaan hebben omdat, ze een nieuw imago nodig hadden vanwege de Legionella.

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.