Eindexamens 2024

Wij helpen je er doorheen ›

Hotel

Beoordeling 3.7
Foto van een scholier
  • Architectuurverslag door een scholier
  • 3e klas vmbo | 349 woorden
  • 1 december 2003
  • 16 keer beoordeeld
Cijfer 3.7
16 keer beoordeeld

ADVERTENTIE
Nieuw seizoen Studententijd de podcast!

Studenten Joes, Tess en Annemoon zijn terug en bespreken alles wat jij wilt weten over het studentenleven. Ze hebben het onder andere over lentekriebels, studeren, backpacken, porno kijken, datediners, overthinken, break-ups en nog veel meer. Vanaf nu te luisteren via Spotify en andere podcast-apps! 

Luister nu
1. Wat is het doel van deze cd? Dingen te weten komen over verschillende kunstenaars en kunststijlen. 2. Hoe kun je dit doel bereiken? Door de cd-rom hotel palet te bekijken en de vragen maken. 3. Er zijn 6 kamers, wat is er in die kamers te zien? Elke kamer heeft een verschillende stijl, in de kamers kun je informatie vinden over de stijlen en de kunstenaars die daar bij horen. 4. Bedenk een geschikte naam voor de kamers. Rietveld Schröderhuis: de Blokkenkamer, want in de kamer zijn allerlei kubusvormen te zien. Kamer met het schilderij van Rene Magritte: de Poppenhuiskamer, want midden in de kamer staat een groot glas die ervoor zorgt dat de andere meubels klein overkomen. Kamer in kasteel het Nijenhuis: Jachtkamer van een kasteel, want meestal staan in de jachtkamer alle dingen waar de kasteelheer zich mee bezig hield, en dat is ook in deze kamer het geval. Cel in politiebureau: de Sombere kamer, want ik vind dat de kamer erg somber is ingericht en achter de hotspots zijn veel donkere dingen te vinden. De kamer heeft veel te maken met licht -inval en er is in de kamer zelf weinig lichtinval gebruikt. Kleedkamer van Chasse-theater: de Uitgaanskamer. Want er hangt een discobal aan het plafond en er wordt dansmuziek afgespeeld in de kamer. Ook achter de hotspots zijn allerlei dingen te vinden die te maken hebben met uitgaan. Kamer met schilderij 'Interior with African mask': Liefdeskamer in een stripverhaal, want de kamer deed mij denken aan een stripverhaal, en achter de hotspots waren dingen die te maken hadden met liefde.
6. Wat vind jij het mooiste, leukste, lelijkste of ontroerendste onderdeel? Ik vind het Rietveld Schroderhuis het mooist, want ik vind dat de kamer leuk is ingericht en dat de hotspots in de kamer het leukst zijn. Het lelijkste onderdeel vind ik de cel in politiebureau, omdat er veel sombere dingen zijn. Het ontroerendste onderdeel vind ik de kamer met het Afrikaanse masker, het had veel te maken met de liefde. 7. Hoe kun je monteren? Selecteer de bestanden uit de rechter kolom en verplaats ze naar de linker kolom.

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.