Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Concerten Eminem, D12

Beoordeling 2.5
Foto van een scholier
  • Concertverslag door een scholier
  • Klas onbekend | 394 woorden
  • 22 juli 2008
  • 4 keer beoordeeld
Cijfer 2.5
4 keer beoordeeld

ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie
Concert 1, EMINEM, categorie muziek:

Ik ben samen met mijn oom en tweelingbroer naar een concert van Eminem gegaan op dinsdag 17 juni 2003. The Eminemshow was in de Amsterdam arena en was binnen 14 minuten uitverkocht. Tweederde tot Driekwart van de zaal was ongeveer gevuld met mensen en wij hadden zitplaatsen . Eerst kwam Xzibit langs om zijn nummers te rappen, verder kwam Cypress Hill nog langs om bekende nummers te rappen en het pogramma te openen met een ijzeren doosje waar hij een grote joint uihaalde van 30 cm lang . Wat ik nog kan herinneren is dat het in de arena erg naar marihuana en wiet rook omdat iedereen ongeveer zat te blowen daar. Je moest trouwens wel eeuwen in de rij staan als je iets te eten of te drinken wou, maar mijn oom waarschuwde daar al voor dus hadden we van tevoren al wat gegeten. Toen Eminem begon met rappen zat hij in het reuzenrad wat er al de hele tijd stond, heel raar dus, ineens draaide dat reuzenrad naar onderen terwijl Eminem begon te rappen. Er waren veel lichteffecten en iedereen zong de liedjes mee die werden gerapt. D12 kwam later ook nog en 50 cent zong ook bijna alle liedjes van zijn (toen nieuwe) CD. Het meest opvallende van het publiek was dat iedereen meedeed met hun handen op de beat, dat zag er echt vet uit. Het concert was iets van 12 uur afgelopen, het was een erg geslaagd concert wat ik niet zal vergeten.

Concert 2 D12(dirty dozen), categorie muziek:


Ook dit concert heb ik bezocht samen met mijn broer en oom . Het concert was op 19 september en we hadden het kaartje cadeau gekregen op onze verjaardag .

Dit concert was in de Heineken music hall en was veel minder druk dan het concert met Eminem. In het voorprogramma was Brainpower wat wij al behoorlijk vet vonden. Er waren ook van die meisjes die bacardi breezer verkochten voor het concert begon. We hadden gehoopt dat Eminem ook zou komen omdat Eminem ook een beetje bij D12 hoort, maar Eminem is niet gekomen wat we wel jammer vonden. Maar ik ben wel helemaal vooraan gekomen omdat we staanplaatsen hadden en we veel voorgedrongen hebben, dat was erg leuk ook al stonden we naast een grote box. Het was een erg geslaagd concert , ik had wel ervaring met concerten omdat ik ervoor dus naar Eminem ben geweest.

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.