Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Pedofielenpartij (NVD)

Beoordeling 6.1
Foto van een scholier
  • Betoog door een scholier
  • 3e klas vwo | 424 woorden
  • 19 juni 2006
  • 19 keer beoordeeld
Cijfer 6.1
19 keer beoordeeld

ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie
Sinds 31 mei 2006 is de politieke partij NVD (Naastenliefde, Vrijheid en Diversiteit) opgericht. Dat dit in Nederland kan en mag, daar schrok ik van. Het is namelijk een partij met nogal een zieke gedachtegang. Deze partij wordt geleid door de heer Marthijn Uittenbogaard. Juist ja, de oprichter van stichting Martijn. Hij probeert al jaren meer aandacht te krijgen door pedofilie goed te praten. Ik noem maar een aantal redenen waarom je vast en zeker op deze partij moet stemmen: softdrugs en harddrugs worden gelegaliseerd, niemand is verplicht te solliciteren, er is namelijk een basisuitkering en verder willen ze ook nog seksueel contact met kinderen vanaf 12 jaar legaliseren. Met andere woorden: als het aan deze partij ligt mag je lekker met heroïne spuiten, waarvoor je niet hoeft te werken want je krijgt een basisuitkering en daarna mag je als volwassene lekker achter de (zeer) jonge kinderen aan. Is dit nou waar we heen willen met Nederland? Verder hebben ze ook nog als standpunt dat discriminatie is toegestaan, behalve door de overheid. De hele regering is hard aan het werk om het probleem van discriminatie op te lossen. Wat gaat deze partij doen? Die wil het gewoon allemaal toestaan. Om het allemaal nog erger te maken willen ze ook nog het integratiebeleid afschaffen! Dan worden de verschillen tussen autochtonen en allochtonen alleen nog maar groter! Ze hebben een aantal goede punten, maar deze zijn slecht uitgewerkt en zijn er alleen maar om een klein beetje extra stemmen te krijgen. Waarschijnlijk worden deze nooit uitgevoerd. Zo willen ze bijvoorbeeld één Europees leger en ze willen al die scholen afschaffen met een verschillend geloof. Maar nogmaals, hoe ze dit willen gaan doen, daar geven ze (bijna) geen uitleg over. Waar ze wel heel duidelijk uitleg over geven is hoe ze kinderporno, seks, gokken, roken en drinken door minderjarigen willen legaliseren. Nogmaals een signaal hoe ziek deze partij eigenlijk is. Als argument gebruiken ze dat kinderen vanaf 12 jaar heel goed zelf kunnen beslissen wat ze wel en niet willen. Dat is dus niet zo. Een kind van 12 is in vergelijking met een volwassene mentaal nog lang niet zo sterk en kan dus makkelijk verleid worden. Heel Nederland is over deze partij gevallen en daar ben ik blij om. De huidige regeringspartijen moeten niet veel hebben van de NVD. Met een beetje mazzel wordt deze partij opgeheven vanwege hun abnormale standpunten. Dan kun je wel weer met ‘vrijheid van meningsuiting’ komen. Maar ook daar zijn grenzen aan en de partij van Naastenliefde, Vrijheid en Diversiteit heeft deze grenzen ruim overschreden.

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.