Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Fotoserie: zussenliefde

Fotoserie: zussenliefde

Het is vandaag nationale broer- en zusdag! Een mooi moment om deze fotoreeks over zusterliefde nog een keer te delen.

Een broer of zus heb je niet voor het uitkiezen. Waar vriendschappen verbroken worden en relaties uitgaan, zit je aan broers en zussen je hele leven vast. Niet gek dat het af en toe uitbarst in een vette ruzie. Maar ondanks die ruzies blijft het familie. Die broer- en zussenband, goed of slecht, is onontkoombaar; je bent altijd met elkaar verbonden. Ik fotografeerde de zussen Evie (18), Marleen (17) en Karlijn (15) om hun band vast te leggen. 

Marleen: "Toen Evie vroeg of ik mee wilde doen aan deze fotoserie, wilde ik eerst niet. Uiteindelijk heb ik toch ja gezegd." Ondanks de gebruikelijke zussenruzies, noemt ze de band met haar twee zussen Evie en Karlijn hecht: "We delen heel veel met elkaar en we kunnen het goed met elkaar vinden."

Ook Evie en Karlijn beschrijven een hechte zussenband. Evie: "We delen veel, hebben amper geheimen voor elkaar en we gaan goed met elkaar om. Ook shoppen we samen en kijken we thuis samen graag films."

Deze reeks werd oorspronkelijk gepubliceerd op 11 februari 2019.

Gepubliceerd op 30 september 2019

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.