Eindexamens 2024

Wij helpen je er doorheen ›

Genante examentweets

Genante examentweets

Door Roos

Ze brengen je thee en koekjes op je kamer en geven je vrijstelling voor de afwas. De meeste ouders zijn extra lief voor je tijdens de examens, maar sommige ouders gaan wel een beetje ver.

Ze hebben het niet allemaal door, maar wat je op Twitter post kan ie-de-reen lezen. Dus ook die tweet van je vader waarin hij je complimenteert met je examen: 'facking goed gedaan mattie'. Tikje gênant. Ach, eigenlijk is het ook wel schattig.

Wij zetten de leukste (lees: meest beschamende) tweets van ouders op een rijtje. Bedankt paps, mams!

Meer weten? Lees al het examennieuws, ervaringen van onze bloggers en bijzondere kandidaten en tips & trucs voor je examens op Scholieren.com/eindexamens2014.

Gepubliceerd op 22 mei 2014
ADVERTENTIE
Nieuw seizoen Studententijd de podcast!

Studenten Joes, Tess en Annemoon zijn terug en bespreken alles wat jij wilt weten over het studentenleven. Ze hebben het onder andere over lentekriebels, studeren, backpacken, porno kijken, datediners, overthinken, break-ups en nog veel meer. Vanaf nu te luisteren via Spotify en andere podcast-apps! 

Luister nu

REACTIES

K.

K.

Wat is er nou gênant aan een ouder die zijn of haar kind succes wenst? Haal desnoods hun namen weg, asociaal dit.

9 jaar geleden

M.

M.

Geheel mee eens. Maar ik ken ook ouders die een béétje ver gaan in Facebook en Twitter en wel echt gênante dingen delen...

9 jaar geleden

M.

M.

Ik zie hier in het gros ook weinig 'de leukste en meest beschamende' reacties aan. Sowieso: nou én...waarom is dit zo erg? Wees bij dat je ouders met je meeleven, het kan ook anders nl.

9 jaar geleden

Jon

Jon

Natuurlijk is er niks mis met het succeswensen van je kind. De manier waarop vinden we lachwekkend omdat het gaat om pubers / volwassen mensen die, in het openbaar, ten overstaan van de hele wereld, door hun ouders op een wel heel vertroetelende manier worden toegesproken. Dat zou zelfs voor basisscholieren die de cito-toets moeten maken nog gênant zijn. Of althans, ik zou me voor mijn ouders schamen als ik die leeftijd had gehad. Want schaamte is (net als humor, zo blijkt) persoonlijk.

9 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.