Eindexamens 2024

Wij helpen je er doorheen ›

Examenchat Nederlands

Examenchat Nederlands

Door Roos

De laatste examenchat van de woensdag was Nederlands. Altijd een druk bezochte chat, want iedereen doet immers examen Nederlands. Gelukkig kon docent Ric, een ervaren examenchatter, de drukte gemakkelijk aan.

Het schrijven van een samenvatting op het examen Nederlands, leidt altijd tot veel stress. Hoe zorg je ervoor dat je de kern van de tekst te pakken krijgt? Moet je auteur en titel vermelden? Wat kun je doen om het maximaal aantal woorden niet te overschrijden? Docent Ric beantwoordde al deze vragen en nog veel meer in de chat. Gemist? Lees hieronder alles nog eens na. 

Woensdag waren ook de chats voor economie en scheikunde. Alle chatlogs verschijnen na afloop van de chat hier. Meer over de examens? Neem een kijkje op onze eindexamenpagina voor de beste tips, het laatste examennieuws en ervaringen van medekandidaten. 

Gepubliceerd op 9 mei 2014
ADVERTENTIE
Nieuw seizoen Studententijd de podcast!

Studenten Joes, Tess en Annemoon zijn terug en bespreken alles wat jij wilt weten over het studentenleven. Ze hebben het onder andere over lentekriebels, studeren, backpacken, porno kijken, datediners, overthinken, break-ups en nog veel meer. Vanaf nu te luisteren via Spotify en andere podcast-apps! 

Luister nu

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.