Eindexamens 2024

Wij helpen je er doorheen ›

Scholieren.com zoekt examencorrespondenten!

Scholieren.com zoekt examencorrespondenten!

Door Merel

Doe jij dit jaar eindexamen? En wil je na zo'n middag ploeteren in de sporthal even je frustraties, blijdschap of angsten kwijt aan Scholieren.com? Word dan examencorrespondent voor ons, en lees je eigen mening straks terug op Scholieren.com én NU.nl!

In mei werkt Scholieren.com samen met NU.nl om dagelijks een verse update te publiceren over de examens van die dag. Zoiets als dit (klikkk!).

Voor zo'n nieuwsbericht bellen we met het LAKS, Het College voor Examens, verschillende docenten, én natuurlijk leerlingen! En daarvoor hebben we jou nodig.

Nieuwsbron

Als eindexamencorrespondent word je af en toe na afloop van een examen door één van ons gebeld, en stellen we je een paar vragen. Wat vond je ervan? Was het erg lang/makkelijk/saai? Heb je er een goed gevoel over? Gebeurde er nog iets vreemds tijdens de zitting?

Daarnaast houden eindexamencorrespondenten voor ons hun oren en ogen goed open, en vormen ze een bron voor nieuws. Met andere woorden: gebeurt er iets raars in je omgeving tijdens de examens (ouders die surveilleren, of stroomuitval, bijvoorbeeld), laat het ons dan weten, dan gaan wij er achteraan!

Dus: zie jij jouw naam en quotes graag shinen op Scholieren.com en NU.nl, mail dan je naam, telefoonnummer, school en vakken naar merel@scholieren.com, en we komen bij je terug!

PS Als je toevallig een hele toffe docent hebt waarvan je denkt dat-'ie ook wel mee wil helpen, laat het ons dan ook weten!

Gepubliceerd op 5 april 2014
ADVERTENTIE
Nieuw seizoen Studententijd de podcast!

Studenten Joes, Tess en Annemoon zijn terug en bespreken alles wat jij wilt weten over het studentenleven. Ze hebben het onder andere over lentekriebels, studeren, backpacken, porno kijken, datediners, overthinken, break-ups en nog veel meer. Vanaf nu te luisteren via Spotify en andere podcast-apps! 

Luister nu

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.