Even teruglezen: de chat met Michel Rog

Even teruglezen: de chat met Michel Rog

Door Roos

Na Sander Dekker op woensdag, was het donderdag de beurt aan Michel Rog van het CDA om te chatten met scholieren. Het was een drukke en interessante chat. Zo bleek dat Michel vroeger in de klas een brave leerling was, maar echt helemaal niks bakte van wiskunde. 

Net als in de chat met Sander Dekker werd er veel gesproken over het sociaal leenstelsel. Michel zag dit in tegenstelling tot zijn collega niet zitten. Hij pleitte voor een andere oplossing: 
\"CDA heeft alternatief, namelijk alleen studenten die minder dan 80% van studiepunten halen gedeeltelijk of geheel de gift (basisbeurs) om laten zetten naar een lening...\"

Verder was Michel erg gecharmeerd van alle goede initiatieven die scholen organiseren om scholieren uit te dagen, zoals op het ONC Zoetermeer waar \'excellente\' scholieren aan een zelfbedacht project mogen werken. 
\"... een mooie invulling om leerlingen die het goed doen uit te dagen en het onderwijs te verbreden! Leuk om van dit soort initiatieven te horen op de chat!\"

Zat jij gisteren helaas aan de soep in plaats van in de chatroom? Lees dan alle vragen en antwoorden van de chat met Michel Rog hier nog eens na.

 

Gepubliceerd op 5 april 2013
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.