Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

WIN: 7 woordenboeken!

WIN: 7 woordenboeken!

Door Roos

Je t'aime, ich liebe dich, i love you. In een club in Berlijn of op de camping in het Franse binnenland kom je er een heel eind mee, maar over een maandje zal je in de lesbanken toch wat meer moeten presteren.

Geen nood, Scholieren.com helpt je fluitend al je Franse, Engelse, Duitse lessen door, met een enorm praktisch pakket van maar liefst 7 Prisma pocket woordenboeken. 

In deze limited edition actieset vind je de pocket Nederlands met een omslag ontworpen door de taalkunstenaars van de Jeugd van Tegenwoordig. Zij schreven voor deze pocket bovendien een speciaal katern waarin ze lustig filosoferen over woorden, hun betekenis en gebruikswaarde.

Naast de speciale pocket Nederlands bevat de actieset de pockets N-E, E-N, N-D, D-N, N-F, F-N met een totale waarde van 49,99 euro! Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op één van de vijf pakketten is hieronder even je gegevens invullen.

Ben je eigenlijk wel gefascineerd door al die exotische talen? Waag dan zeker ook een poging om de Prisma Taalbattle te winnen. In het onderstaande filmpje leggen de jongens van de Jeugd van Tegenwoordig uit wat je hiervoor moet doen.

Gepubliceerd op 13 augustus 2012
ADVERTENTIE
Nieuw seizoen Studententijd de podcast!

Studenten Joes, Tess en Annemoon zijn terug en bespreken alles wat jij wilt weten over het studentenleven. Ze hebben het onder andere over lentekriebels, studeren, backpacken, porno kijken, datediners, overthinken, break-ups en nog veel meer. Vanaf nu te luisteren via Spotify en andere podcast-apps! 

Luister nu

REACTIES

U.

U.

Wat een handige prijsvraag :)

11 jaar geleden

Y.

Y.

zou super zijn,vooral al voor mijn oudste zoon, talenkennis zo belangrijk!

11 jaar geleden

R.

R.

handig voor een toekomstig brugklasser, staat nu al te popelen om te gaan

11 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.