Hoe kies jij een studie?

Daar zijn wij benieuwd naar. Vul onze vragenlijst in en bepaal zelf wat voor beloning je daarvoor wilt krijgen! Meedoen duurt ongeveer 7 minuten.

Meedoen

Vouwhangzwaaien

Beoordeling 7.8
Foto van een scholier
  • Werkstuk door een scholier
  • 3e klas havo | 297 woorden
  • 14 juni 2010
  • 5 keer beoordeeld
Cijfer 7.8
5 keer beoordeeld

ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie
Vouwhangzwaaien

A) stap 1: stilstaande ringen.
Om in de vouwhang te komen moet je goed vasthouden aan de ringen. Dan probeer je je benen omhoog te zwiepen, dat doe je door je buikspieren goed aan te spannen. Ondertussen breng je je knieën naar je neus. Dus je doet je benen omhoog en je laat je als het ware achterover gaan. En je moet je buikspieren goed blijven aanspannen.
Stap 2: klein beetje zwierende ringen
Hier laat je de ringen een klein beetje zwaaien zodat je het zelfde als bij stap 1 kan doen maar dan licht zwaaiend.

Stap 3: zwaaiend in de vouwhang.
Bij deze stap moet je eerst gaan zwaaien. Als je op een goede hoogte bent dan ga je vanuit het zwaaien in de vouwhang. Hier is het heel belangrijk dat je er voor in gaat en er ook weer voor uit. Als je dat niet doet dan krijgen je armen zo’n klap dat je je pols kunt breken.

Als je hulp nodig hebt bij het in de vouwhang komen dan is het belangrijk dat er 2 personen zijn, aan allebei de zijden 1. Ze moeten dan ieder een pols vasthouden en helpen je benen in de lucht te krijgen. Als je er voor nog niet in kan komen dan kan je het beste er van de “verkeerde” kant in gaan. Dus je pakt de ringen met je armen naar achter vast en dan zet je af met je voeten en dan moet je je kont de “lucht” in gooien.

B) Bij de vouwhang heb je geen specifieke spelregels.

C) “Ik vond het goed dat er ruimte was voor iedereen. En ik vond het ook goed dat er werd geholpen, zowel de leerlingen als je leraar. Ik had nou niet echt een idee dat er punten waren die verbeterd moesten worden.”

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.