Disneyland Parijs

Beoordeling 5
Foto van een scholier
  • Werkstuk door een scholier
  • 2e klas vmbo/havo | 262 woorden
  • 10 mei 2001
  • 586 keer beoordeeld
Cijfer 5
586 keer beoordeeld

Taal
Nederlands
Vak
Onderwerpen

ADVERTENTIE
Twijfel je nog over jouw studiekeuze?

Of heb je hulp nodig bij het inschrijven? Bezoek dan onze Extra Open Avond op 7 juni. Kom een kijkje nemen en voel hoe het is om te studeren bij Hogeschool Inholland. Wij staan voor je klaar! 

Meld je aan!

Disneyland Parijs
Dit is de ingang van Disneyland Parijs. Achter deze ingang ontmoet je Mickey en de vele andere Disneyfiguren. Het park is officieel geopend op 12 april 1992. Na een moeilijke periode en hoge toegangs- prijzen is het park nu een groot succes. Het park bestaat uit vijf thema's met ieder z'n eigen attracties en identiteit : Main Street,U.S.A. Stap terug in Het Amerika van de jaren 50. In deze straat komt men Disneyland binnen. Hier gaan de parades doorheen en staan een heleboel oude gebouwen. Onder andere het Disney restaurant zit in deze straat. Frontierland Hier loopt je het wilde westen binnen. Hier rijdt ook de big thunder mountain. En verder kan je een boottocht maken op een Mississippi boot en de spoken bezoeken. Adventureland Wie het echte avontuur zoekt moet dit gedeelte niet overslaan. Hier ligt de piratenboot en kan je de boom van de familie Robinson beklimmen. Bij Indiana Jones kan je een high speed adventure beleven. Fantasyland In dit land kan je mee op de vluchten van Peter Pan. Of draaien in de kopjes van Alice in Wonderland. Discoveryland De toekomst is hier te vinden. Met een Star Wars tour en natuurlijk de Space Mountain. Een donkere rollercoaster die je naar de ruimte schiet. Vanaf alle "landen" kan je het sprookjeskasteel van Doornroosje zien liggen. In 1997, toen Disneyland 5 jaar bestond was het kasteel ingepakt als een harlekijn. Afhankelijk van het seizoen zijn er in Disneylandparade's te zien die door de mainstreet lopen naar Fantasialand of andersom.Als het donker is dan is er een elektrische parade met duizenden lampjes.

REACTIES

M.

M.

Ik vind het een heel goed stuk en ik heb het ook gekopieerd voor mijn werkstuk. een vette voldoende! thanx!!!!!

-XXX- Missy

21 jaar geleden

H.

H.

huh?!
een 4.9?!
het verdient een veel hoger cijfer.
zoiezo een dikke 9.5!!

10 jaar geleden

D.

D.

Leuk werkstuk! Alleen kon je misschien plaatjes er bij doen. Want ik ga zelf ook een werkstuk maken over dit onderwerp & natuurlijk plaatjes gebruiken. En je kan de volgende keer kopjes gebruiken. En van te voren de hoofdstukken onder elkaar zetten. :)) Verder was die top!!

xoxo Disney Fan

7 jaar geleden

K.

K.

echt top!

7 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.