Phoenix 3: Catullus, carmina 5

Beoordeling 7.2
Foto van een scholier
  • Vertaling door een scholier
  • Klas onbekend | 107 woorden
  • 27 maart 2001
  • 62 keer beoordeeld
Cijfer 7.2
62 keer beoordeeld

Taal
Nederlands
Vak
ADVERTENTIE
Sturen mensen in jouw appgroep ongevraagd naaktbeelden door?

Weinig mensen zitten te wachten op ongevraagde naaktbeelden, maar toch worden ze massaal doorgestuurd. Het verspreiden van zulke beelden is eenvoudig, maar kan grote gevolgen hebben voor degene over wie het gaat. Het is dus belangrijk om in actie te komen als je ongevraagd naaktbeelden van iemand hebt ontvangen. Weten wat jij het beste kunt doen? 

Check het nu!

Laten we leven, mijn Lesbia (de codenaam voor zijn geliefde), laten we liefhebben en laten we alle geruchten van de te strenge oude mannen één as (kleinste Romeinse munteenheid) waard achten.

De zon kan ondergaan en terug opkomen; maar wanneer éénmaal het korte licht voor ons ondergaat, moet er door ons een eeuwige nacht geslapen worden.

Geef mij 1000 kussen, vervolgens 100, vervolgens nog eens 1000, vervolgens een tweede 100, vervolgens onafgebroken nog eens 1000, vervolgens 100.

Vervolgens als we er vele duizenden gegeven hebben, zullen we ze in wanorde brengen, opdat we het niet meer zouden weten, opdat geen slechterik jaloers zou kunnen zijn, wanneer hij weet dat het zoveel kussen zijn.

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.