Hoe kies jij een studie?

Daar zijn wij benieuwd naar. Vul onze vragenlijst in en bepaal zelf wat voor beloning je daarvoor wilt krijgen! Meedoen duurt ongeveer 7 minuten.

Meedoen

Atrium 3.5 Wie is Haemus?

Beoordeling 7.5
Foto van een scholier
  • Vertaling door een scholier
  • 2e klas aso | 250 woorden
  • 25 maart 2019
  • 2 keer beoordeeld
Cijfer 7.5
2 keer beoordeeld

ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

Terwijl ik zo bij mezelf  het meisje en de hele menselijke soort veroordeel, ging ik opnieuw en opnieuw naar de plek waarin de rovers mij en het meisje hadden opgesloten en de woorden die ik vroeger nauwelijks kon opvangen, waren nu duidelijker voor mij.

En ik stond erg verbaasd, want mijn lange oren hoorden die woorden van het meisje: ' O, mijn Tlepolemus, leid me gauw weg hier! Die rovers, voor wie het hele leven geld is, proberen te bedriegen!' Maar hij zei:' Wees met goede moed, lieve Charis, want die mannen worden nu met de dood bedreigd, en zij vluchten een juiste straf niet weg. Het is immers een slaapverwekkend en krachtig gif, wat ik met hun wijn heb vermengd, weldra zal de slaap hen onderdrukken.'

 

Goede god! Dus die jongeman, die bij alles voor de rovers als leider werd beschouwd,was zelf de verloofde van het meisje, en ik, aangezien ik te snel en het meisje en de hele menselijke soort veroordeeld had, was klaarblijkelijk een echte ezel.                         En de jongeman, zodra hij naar zijn makkers terugkeerde, hield hij niet op met het vullen van hun bekers met slaapwekkende wijn en tenslotte lagen alle rovers voor dood, omdat hij niet alleen de god Dionysus, maar ook de god Morpheus overwonnen had. Vervolgens heeft Tlepolemus hen in sterke boeien vastgebonden en het meisje, dat hij op mijn rug had gezet, snel naar huis teruggebracht.

 

 

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.