Jongeren met messen

Er komen veel berichten in het nieuws over jongeren die betrokken zijn bij steekincidenten. Wat merken jullie van het messenbezit onder jongeren? Vul onze (anonieme) vragenlijst in! Duurt maar 2 minuten.


ADVERTENTIE

Als ik moet kiezen, dan ga ik het liefst:

Woord voor af

Deze bundel is geschreven in het kader van de Geïntegreerde Proef van 7 kantoor. Deze Geïntegreerde Proef houdt een eindrapport van het virtueel bedrijf in.

Bovendien vindt u in mijn eindrapport de verwerking van opdrachten voor de vakken: Virtueel kantoor, Nederlands, Frans, Engels, informatica, kantoortechnieken en project algemene vakken.

Ik zou graag enkele mensen willen bedanken die mij hebben geholpen bij mijn Geïntegreerde Proef en in het kader van virtueel kantoor. Mijn klastitularis mevrouw ....... en ook de rest van mijn leerkrachten hebben mij in deze opdracht gesteund. Zij hebben mij begeleid en advies gegeven tijdens mijn voorbereidingen. Ik hoop de ervaring die ik bij Pixie opdeed nog te kunnen gebruiken in mijn verdere studies en loopbaan.

Deze bundel van mijn Geïntegreerde Proef is gemaakt in Microsoft Word 2007.


BESLUIT

Veel hard werken is hierin gekropen, maar het resultaat mag er wel zijn, een hele bundel over ons virtueel bedrijf met daarin alle kennis van doorheen het jaar.

In het begin was ik wel een beetje bang dat het mij niet zou lukken maar na een paar opdrachten had ik al de indruk van 'het gaat lukken'. In deze proef heb ik geleerd hoe ik efficient in teamverband kan werken. Ook heb ik ontdekt dat ik veel beter presteer onder druk en beter mijn best doe op het laatste moment. Het is wel belangrijk dat eerst een planning maakt en je daaraan houdt

Ik ben niet geconfronteerd met moeilijkheden maar vooral met het niet kunnen beslissen. Zoals bij de verschillende kleuren die ik ging gebruiken voor de catalogus of de flyer. Daarom had ik voor de tweede beurs een heel ander catalogi en flyer gemaakt.

Al bij al vond ik het een unieke ervaring en uitstekende voorbereiding op onze verdere studie. Het heeft mij ook geholpen met mijn keuze voor mijn verdere studies.

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.