Literatuur

Beoordeling 10
Foto van een scholier
  • Verslag door een scholier
  • Klas onbekend | 246 woorden
  • 30 mei 2016
  • 1 keer beoordeeld
Cijfer 10
1 keer beoordeeld

Taal
Nederlands
Vak
ADVERTENTIE
Sturen mensen in jouw appgroep ongevraagd naaktbeelden door?

Weinig mensen zitten te wachten op ongevraagde naaktbeelden, maar toch worden ze massaal doorgestuurd. Het verspreiden van zulke beelden is eenvoudig, maar kan grote gevolgen hebben voor degene over wie het gaat. Het is dus belangrijk om in actie te komen als je ongevraagd naaktbeelden van iemand hebt ontvangen. Weten wat jij het beste kunt doen? 

Check het nu!

Speciale zinnen

‘Natuurlijk heb ik teruggeslagen, zei hij.’

Aan deze zin kun je zien dat de vader het erg normaal vindt om te slaan. Dit gebeurt ook erg veel in het boek. Zelfs tegen de politie geeft hij toe dat hij zijn vrouw slaat

‘Ik ga naar huis, als ik het nog een thuis mag noemen. Mijn zusje is alleen met haar verdriet. Ze kan wel wat steun van haar grote broer gebruiken.

Dit geeft aan dat de thuissituatie van Albert erg slecht is en dat is eigenlijk wel zielig.

Literatuur

Mijn boek is geen literatuur omdat het boek niet erg diep op het onderwerp ingaat. Mijn boek heeft als onderwerp mishandeling en dit vind ik een erg serieus onderwerp.  Het is daarom erg jammer dat er niet diep op het onderwerp ingegaan wordt en dat het verhaal eigenlijk oppervlakkig blijft.

Mijn boek is ook geen literatuur omdat het boek mij niet aan het denken zet. Ik heb al veel boeken over het onderwerp mishandeling gelezen en die boeken hebben mij wel aan het denken gezet. Dit boek vind ik namelijk niet erg op het onderwerp ingaan en dat is eigenlijk wel jammer, want als het wel op het onderwerp was ingegaan had het een erg mooi boek kunnen zijn.

Mijn boek is ook geen literatuur omdat het taalgebruik erg simpel is. Er worden weinig bijvoeglijke naamwoorden gebruikt en de woorden zijn over het algemeen gewoon simpel.

Keuze opdracht

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.