Verslag

Beoordeling 8
Foto van een scholier
  • Verslag door een scholier
  • Klas onbekend | 287 woorden
  • 15 april 2018
  • 2 keer beoordeeld
Cijfer 8
2 keer beoordeeld

Taal
Nederlands
Vak
ADVERTENTIE
Fix onze energie!

Studeer energie & techniek. Iedereen staat te springen om jou! We hebben namelijk veel technische toppers nodig die de energie van morgen fixen. Met een opleiding in energie & techniek ben je onmisbaar voor de toekomst. Check Power Up The Planet en ontdek welke opleiding het beste bij je past! 

Check Power Up The Planet!

Verslag:

De romance tussen Jonathan en Lauren, die elkaar toevallig op het hebben ontmoet, lijkt te mooi om waard te zijn. Vooral nadat Lauren getuigen is van een partijtje comazuipen op de parking aan de fuifzaal waarbij Lander, een klasgenoot, het bewustzijn verloor. Lauren slaagt er in Lander te helpen. Helaas is Lander niet te vrede met het feit dat zijn ouders op de hoogte zijn gebracht na een ziekenhuisopname. Hij besluit wraak te nemen.                                                     

Lauren schrikt wanneer ze een naaktfoto  van haar in de klas ziet hangen.               

Kan de relatie tussen Jonathan en Lauren stand houden?                

Motivering:

Tijdens het lezen lezen elk hoofdstuk spannend. De personages maakten ruzie en op het einde van het hoofdstuk was het niet opgelost en dat moedigde aan om verder te lezen omdat het spannend bleef: komt het goed, blijft er ruzie,… Kijk naar Lauren,  ze red haar beste vriendin die in het ziekenhuis beland en zegt haar beste vriendin plots dat ze een naaktfoto heeft getrokken van haar in het zwembad voor een weddenschap en die heeft ze dan verloren en Lander, een klasgenoot van Lauren, die hangt die dan op in de klas. Best spannend wat er nadien gebeurd…

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.