Jongeren met messen

Er komen veel berichten in het nieuws over jongeren die betrokken zijn bij steekincidenten. Wat merken jullie van het messenbezit onder jongeren? Vul onze (anonieme) vragenlijst in! Duurt maar 2 minuten.


ADVERTENTIE

Als ik moet kiezen, dan ga ik het liefst:

Verzorging beauty tips
1. Schil een aardappel en snijd hem door midden. Doe de aardappel overdag in je broekzak en als je gaat slapen onder je kussen. Een aardappel is erg goed voor je huid en voor steenpuisten.
2. Ga met een rauwe aardappel (met de vochtige kant) langs je puistjes.
3. Maak een kopje groene thee en laat het afkoelen, doe er evt een druppel alcohol in. Breng het met een watje op je gezicht en laat het een uurtje of 2 erop zitten, daarna goed af spoelen. Doe het 's ochtends en 's avonds een week lang.
4. Koop biergist tabletten. Na verloop van tijd versterken de biergisttabletten je huid en je haar wordt er voller en sterker van.


5. Smeer honing op je gezicht voor een vlekkerige huid en laat het 10 min. er op zitten.Haal het met een watje met wat grapefruit-sap weg.Laat het 5min er op zitten, en spoel het er af met warm water.
6. Voor huidproblemen, acne en rode schrale plekken is eigeel heel goed. Het eigeel bevat talrijke vitamen die goed zijn voor je huid. Was eerst je gezicht en smeer er vervolgens eigeel op. Wacht tot het droog is en pel het er af. Na 20-25 minuten kun je je gezicht opnieuw wassen. Herhaal dit dagelijks een maand lang.
7. Om wittere tanden te krijgen kan je met een geplette citroen over je tanden wrijven. De citroen heeft een blekende werking.
8. Als je een pukkeltje hebt smeer er dan spuug op, want spuug is bacterie dodend.
9. Kook een aardappel en wacht tot het water kookt. Laat het water even afkoelen. Je kunt weten als het water is afgekoeld als je je hand in het water kan doen. Veeg het het water over je gezicht.
10. Koop een halfedelsteen ‘Aventurijn’. Houd de ketting overdag en 's avonds om. De Aventurijn is goed voor acne en zelfvertrouwen.
11. Eet drie dagen witte kool. Witte kool schijnt goede resultaten te hebben voor de huid.
12. Benzoylperoxide voor je acne. Bij langdurig gebruik kan je huid uitdrogen, dan moet je er even mee stoppen.
13. Plet een paracetamol tot poeder en doe er babytalk poeder en water bij. Je moet er niet teveel water bij doen, als je het mengt moet het nog kleverig zijn. Dep met een wattenstaafje over het puistje, maar doe er niet teveel op want dan kan je last krijgen van je ogen. Laat het drogen voor ongeveer 2 uurtjes. Haal het eraf met een washandje. Doe dit 3 á 4 keer in de week.
14. Koop een Zeno voor €187,50 via internet.
De Zeno is een elektronisch apparaatje die de bacterie in puisjes vernietigt, waardoor de puisjes weggaan.
De Zeno is veilig, effectief en pijnloos.
15. Een optimale verzorging voor je haar als het gewassen is: droog je haar met een handdoek. Wrijf het niet droog, maar dep het zachtjes af. Zo voorkom je dat de krullen uit elkaar vallen en pluizig worden.
16. Doe in een beker een lepel shampoo en voeg er het sap van ½ citroen mee. Meng alles goed door elkaar. Was je haar met het mengsel. Breng direct na het wassen een glas azijn aan in je haar. Laat de azijn ongeveer 2 min. trekken. Spoel het goed uit met koud water.
17. Schone haarborstels en kammen zijn veel beter voor je lokken dan vieze haarborstels. Haarborstels en kammen verzamelen afval en al het vuil van wat je de vorige keer hebt gekamd is niet goed voor je lokken. Ook werken kammen en borstels minder goed als je ze niet goed schoon houdt. Regelmatig schoonmaken zal ze langer goed houden. Minimaal een keer per week of vaker (als dat nodig is) moet je al de losse haren uit de kam en borstel halen en weg gooien.
18. Als je je haren wast moet je niet te heet water gebruiken. Ook te hard boenen is niet goed voor je haren. Het beste kan je lauwwarm water gebruiken en masseer de shampoo alleen op de hoofdhuid. Gebruik niet teveel shampoo, en een keer wassen is genoeg.
19. Olijfolie maakt je haar heel zacht. Maar pas op, want het is heel moeilijk uit te spoelen en gespleten punten ben je er niet mee kwijt.
20. Als je vaak je nagels lakt, kunnen deze brozer worden. Maak een vingerbadje met lauw water en een paar druppels citroen. Laat je vingers hier tien minuten tot een kwartier in dobberen. Daarna zullen je nagels glanzen en worden ze steviger. Als je niet veel tijd hebt, kan je met de schil over je nagels wrijven voor hetzelfde effect.
21. Is je haar dof? Spoel je haar na het wassen met een mengsel van lauw water en citroensap. Laat een tiental minuten intrekken en spoel goed uit met warm water.

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.