Volleybal

Beoordeling 5.6
Foto van een scholier
  • Spreekbeurt door een scholier
  • Klas onbekend | 439 woorden
  • 18 maart 2009
  • 33 keer beoordeeld
Cijfer 5.6
33 keer beoordeeld

Taal
Nederlands
Vak
LO
Onderwerpen

ADVERTENTIE
Sturen mensen in jouw appgroep ongevraagd naaktbeelden door?

Weinig mensen zitten te wachten op ongevraagde naaktbeelden, maar toch worden ze massaal doorgestuurd. Het verspreiden van zulke beelden is eenvoudig, maar kan grote gevolgen hebben voor degene over wie het gaat. Het is dus belangrijk om in actie te komen als je ongevraagd naaktbeelden van iemand hebt ontvangen. Weten wat jij het beste kunt doen? 

Check het nu!

Volleybal
1 ik heb een sport net als iedereen volleybal, ik bedoel niet dat iedereen die sport heeft maar iedereen heeft wel iets. ik heb volleybal en daarin luiden regels er komt alles in voor het is teamsport en je het zorgt voor conditie,bovendien vind ik het leuk om te doen.

2 hoe ben ik er op gekomen om te volleyballen?
Ik ben gaan volleyballen toen er vrienden kwamen vragen om is mee te gaan naar vollleybal omdat de vereniging te weinig spelers had.
Ik ben toen die avond mee gaan volleyballen en ik vond het daar wel gezellig en leuk ik was er goed mee bezig toen kreeg ik een inschrijf formulier en toen heb ik mij er voor ingeshreven.

3 wat heb je er voor nodig om een goede volleyballer te worden?
Het eerste is dat je conditie moet hebben en er voor durven gaan niet als er bal komt weg rennen dus je moet ook sportief zijn dat je niet als je de tegenstander stom en oneerlijk vind spelen ze voor rot scheld, want toevallig bestaan er bij volleybal ook kaarten maar worden niet vaak gebruikt.
Je moet als je het handig vind kniebeschermers, je moet ook goede techniek hebben en kracht achter de bal slaan.(het is ook handig als je lang bent kom je makkelijker over het net en je kunt makkelijk er op slaan.

4 Wat vind je zo leuk aan die sport?
Ik vind het leuk om samen te spelen en niet als een ego rond te lopen, maar er zijn uitzonderingen maar deze sport (volleybal) doe je van alles zoals samenspelen teamsport dus, conditie opbouwen, ook doe je ondertussen iets wat je leuk vind(dat is mijn mening dan)je stopt er ook wel tijd in om een goede speler te worden dus je moet je trainingen goed volgen.

5 Tenslotte vind ik persoonlijk je moet eens komen kijken het is de moeite waard want je beweegt en doet iets je bent er mee bezig.
Er zijn ook bepaalde groepen want je begint met de laagste groep behalve als je te oud er voor bent dan ga je gelijk wat hoger niveau. het is ook bal sport en je moet stevig staan om toch de bal goed terecht te brengen. als je tegen de scheidsrechter zeurt als die een beslissing neemt moet je ook niet doen dat is wel soms waar wat je zegt maar als hij denkt dat het zo is moet je akkoord gaan, en als hij het echt niet zeker weet dan doet die wel annulee want dan ziet hij het niet.
Nu begrijp je waarom volleybal zo’n leuke tijdsbesteding is.

REACTIES

A.

A.

beetje kort

2 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.