Geiten hanteren

Beoordeling 4.2
Foto van een scholier
  • Spreekbeurt door een scholier
  • Klas onbekend | 232 woorden
  • 10 oktober 2001
  • 222 keer beoordeeld
Cijfer 4.2
222 keer beoordeeld

Taal
Nederlands
Vak
ADVERTENTIE
Sturen mensen in jouw appgroep ongevraagd naaktbeelden door?

Weinig mensen zitten te wachten op ongevraagde naaktbeelden, maar toch worden ze massaal doorgestuurd. Het verspreiden van zulke beelden is eenvoudig, maar kan grote gevolgen hebben voor degene over wie het gaat. Het is dus belangrijk om in actie te komen als je ongevraagd naaktbeelden van iemand hebt ontvangen. Weten wat jij het beste kunt doen? 

Check het nu!

Wil je een geit vangen dan kun je het beste gebruik maken van z'n nieuwsgierigheid een geit is namelijk erg nieuwsgierig. Lok ze met een beetje voer het binnenhok in of naar jou toe. Je kunt ook gebruik maken van je stem.

Wanneer je een geit hebt gevangen kun je het dier het beste vast maken met een halster wat speciaal voor dit dier is gemaakt. Doe aan het halster een (halster) touw. Om de geit te fixeren kun je het beste het dier vast maken aan een hek of muur,en het dier dan tegen het hek of de muur aan duwen met je lichaam.

Wil je iets bij de Geit doen zoals de pootjes bekappen zet het dier dan vast aan het hek of de muur. Je knielt naast de geit met je gezicht richting de staart. je laat de poot dan rusten op je been met de hoef naar voren.

Sommige geitenhouders die langharige geiten bezitten scheren deze dieren meestal. ze moeten dan goed gefixeerd worden want geiten hoorns kunnen aardig hard aan komen en het is voor je eigen veiligheid dat het dier jou niets kan doen. Je kunt dan het beste de kop tussen de knieen nemen,zoals je op het plaatje kunt zien.

Wat mag je bij een geit nooit doen: Pak het dier nooit bij de hoorns. Sla het dier nooit. Schelden heeft geen zin.

REACTIES

J.

J.

je moet ook erbij zeten niet achter ze aan rennen geiten voelen dan zich bedreigd

17 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.