Drugs

Beoordeling 5.1
Foto van een scholier
  • Samenvatting door een scholier
  • Klas onbekend | 407 woorden
  • 7 mei 2002
  • 142 keer beoordeeld
Cijfer 5.1
142 keer beoordeeld

Taal
Nederlands
Vak
Onderwerpen

ADVERTENTIE
Sturen mensen in jouw appgroep ongevraagd naaktbeelden door?

Weinig mensen zitten te wachten op ongevraagde naaktbeelden, maar toch worden ze massaal doorgestuurd. Het verspreiden van zulke beelden is eenvoudig, maar kan grote gevolgen hebben voor degene over wie het gaat. Het is dus belangrijk om in actie te komen als je ongevraagd naaktbeelden van iemand hebt ontvangen. Weten wat jij het beste kunt doen? 

Check het nu!

MARIJUANA : Marijuana heeft verschillende namen onder anderen ; grass, pot, weed, gancha en stick. Marijuana is gemaakt van gedroge bladeren van het plant hemp plant. Marijuana kan geroken worden in pijpen of in de vorm van een sigarette, it can ook in voedsel en in drinks voorkomen. Bijna overal op de wereld hebben ze wetten dat het kweken en het consumeren van marijuana verboden is.

EFFECTEN VAN MARIJUANA : Marijuana heeft ongeveer 400 chemishestoffen en wanneer het gerook wordt kan het meer dan 2000 chemishestoffen die via de longen in jouw lichaam gaan. Deze effecten zijn effecten die tot de korte termeinen horen, maar na constante gebruik krijg je een lange termein effect.

KORTE-TERMEINEN EFFECTEN : Deze effecten duren voor ongeveer 3 uren tot a 5 uren, nadat iemand marijuana had gerookt. Deze effecten worden door een van de chemische stoffen veroorzaak naamelijk THC, thc kan jouw hersenen verpesten. Enkele korte effecten zijn; rode ogen, een vluge hartslag. De drugs kan ook een mens uit zijn richting halen daarom rijden onder drugs is zeer gevaarlijk.

LANGE-TERMEINEN EFFECTEN : Deze effecten zijn niet helemaal bekent. Maar een onderzoek was gedaan, dat sommige mensen die op lange termeinen marijuana gebruiken zijn grote problemen aan het opbouwen. Sommige mensen leiden na het gebruik, pijn aan hun borsten en bronchitis. Bij mannen kan het productie van sperma cellen verminderen. Bij vrouwen kan het de menstuatie ciclus onregelmatig maken en ook kan een vrouw minder vruchtbaar worden. Het gebruik van marijuana kan jouw interresen in school, werk en in sociale activiteiten verpesten.

WAAROM GEBRUIK MEN MARIJUANA ? De meeste mensen beginnen marijuana te gebruiken tussen 12 en 18 jaar. Ze beginnen marijuana te gebruiken voor nieuwskierigheid of omdat zei zelf het willen. Vroeger maakte men gebruik van marijuana net als een geneesmiddel.

DE HEMP PLANT : De hemp plant groeit in plaatsen waar een middel climaat is. Het heeft een seizoen wanneer het groeit. Een hemp plant kan een hoogte bereiken van 1 tot 4 meters hoog.

HASH : Hash wordt gekregen door de plant hemp, het kan jouw hersenen aftasten. Het produceert bijna altijd een gevoel voor relexing maar het kan andere mensen triest, nervouis en zich zorgen maken. Een persoon die een hoge dosies van hash gehad heeft zijn kleuren heel vel en geluiden zijn dan meer gevoelig voor hun. Sommige mensen roken hash in in pijp maar sommigen mengt het in het eten of het drinken. De effecten van hash is sterker als het gerook wordt. De effecten zijn afhankelijk van de hoeveelheid dosies.

REACTIES

R.

R.

zeg stop tegen drugs!

7 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.