Nationaal-socialisme

Beoordeling 4.6
Foto van een scholier
  • Samenvatting door een scholier
  • 3e klas havo | 152 woorden
  • 10 september 2001
  • 261 keer beoordeeld
Cijfer 4.6
261 keer beoordeeld

Taal
Nederlands
Vak
Onderwerpen

ADVERTENTIE
Sturen mensen in jouw appgroep ongevraagd naaktbeelden door?

Weinig mensen zitten te wachten op ongevraagde naaktbeelden, maar toch worden ze massaal doorgestuurd. Het verspreiden van zulke beelden is eenvoudig, maar kan grote gevolgen hebben voor degene over wie het gaat. Het is dus belangrijk om in actie te komen als je ongevraagd naaktbeelden van iemand hebt ontvangen. Weten wat jij het beste kunt doen? 

Check het nu!

Nationaal-socialisme

Wat is nationaal-socialisme? Dit is het houden van je land of volk. Je bent trots op je land. Hitler vond dat zijn volk het beste van allemaal was. Niet-Germaanse, joden, zigeuners en homoseksuele volken waren niets meer dan dieren voor Hitler. Hij hitste de Duitsers op, liet ze weten hoe goed Duitsland ooit was. Toen Hitler aan de macht kwam, ging het heel slecht in Duitsland. De mensen verlangden naar de oude tijden, ze wilden hún land weer optrekken. Ze gingen op een nationalistische manier denken. Hitler hitste die vreemdelingenhaat extra op en het volk ging geloven in de uitspraken van Hitler. "Eigen volk eerst!" is een echte nationalistische uitspraak, dit is precies wat het geval was in Duitsland voor de tweede wereldoorlog. De aanhangers van nationaal-socialisme werden nazi’s genoemd.

Wat zijn de kenmerken van nationaal-socialisme? -Alles over hebben voor je land. -Vreemdelingenhaat. -Een iemand aan de macht. -hakenkruizen.

REACTIES

T.

T.

waarom post je dit, tklopt niet eens helemaal en gaat eigenlijk alleen maar tegen Duitsers in

12 jaar geleden

P.

P.

hallo, even een opmerking over je stuk. als je je wat verder had verdiept in het nationaal socialisme zou je tot conclusie komen dat. 90% van wat jij hier bestemd niet klopt.

als je iets neer wilt zetten doe het dan goed.

9 jaar geleden

H.

H.

Eigenlijk gewoon socialisme. Alles kapot en afhandig maken wat anderen hebben gepresteerd. Onderdrukking en anti god. Tegen het joden dom en moslims aan biddend. In mijn ogen gewoon de duivel in eigen persoon. Er is geen verschil tussen nationaal en gewoon socialisme net als er geen "radicale" moslims zijn. Maar goed het onderwijs is doordrenkt van socialisme , hersenspoeling van het ergste soort

7 jaar geleden

S.

S.

Komt een beetje neer op een andere geloofsovertuiging, namenlijk het moslimgeloof...

5 jaar geleden

H.

H.

Hoi

5 jaar geleden

G.

G.

En als het nu een Duitsland was geworden,zou het dan anders geweest zijn dan nu.
Nu is het beter hë,zwijgen, slikken en betalen.....

5 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.