Alleen vmbo'ers gezocht! Waar denk jij aan bij duurzaamheid? Vul de vragenlijst in en maak kans op een Bol.com bon van 15 euro

Meedoen

1.2

Beoordeling 6.7
Foto van een scholier
 • Samenvatting door een scholier
 • 1e klas vwo | 223 woorden
 • 9 april 2016
 • 28 keer beoordeeld
 • Cijfer 6.7
 • 28 keer beoordeeld

Taal
Nederlands
Vak
Methode

Paragraaf 1.2Een samenvatting van paragraaf 1.2 met heel veel informatie om goed te kunnen leren voor een SO of proefwerk.

Wat moet ik weten?Hoe goed ken ik het? (1 - 10)
 1. Ik begrijp waarom sommige gebieden dichtbevolkt zijn en sommige dunbevolkt.1  2  3  4  5  6  7  8  9  10
 1. Ik heb een globaal beeld van dichtbevolkte en dunbevolkte gebieden en kan enkele voorbeelden noemen.1  2  3  4  5  6  7  8  9  10
 1. Ik weet op welke manier de mens zich heeft verspreid over de Aarde.1  2  3  4  5  6  7  8  9  10 1. Ik begrijp waarom sommige gebieden dichtbevolkt zijn en sommige dunbevolkt.Of een gebied dichtbevolkt is hangt vaak af van: het klimaat, vruchtbaarheid en het terrein.


 1. Ik heb een globaal beeld van dichtbevolkte en dunbevolkte gebieden en kan enkele voorbeelden noemen.In het zuidoosten van Azië wonen erg veel mensen per vierkant kilometer. Hier is het erg dichtbevolkt. Ook in Europa zijn veel dichtbevolkte gebieden. In Afrika en Noord-Amerika wonen juist heel weinig mensen per vierkante kilometer. Hier is het erg dunbevolkt.
 1. Ik weet op welke manier de mens zich heeft verspreid over de Aarde.De eerste mensen komen uit Afrika. Vervolgens zijn zij ook in Azië gaan wonen, daarna gingen ze naar Europa, toen naar Amerika en pas heel laat naar Australië.
REACTIES

Er zijn nog geen reacties op dit verslag. Wees de eerste!

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.