Eerlijk duurt het langst door Karen Mcmanus

Beoordeling 5.9
Foto van Laura
Boekcover Eerlijk duurt het langst
Shadow
  • Samenvatting door Laura
  • 3e klas vmbo | 271 woorden
  • 5 maart 2021
  • 40 keer beoordeeld
Cijfer 5.9
40 keer beoordeeld

Eerste uitgave
2020
Pagina's
320

Boekcover Eerlijk duurt het langst
Shadow
Eerlijk duurt het langst door Karen Mcmanus
Shadow
ADVERTENTIE
Stap in jouw toekomst

Kom naar de Open Avond van Inholland op woensdagavond 29 maart van 17:00 - 20:00 uur. Proef de sfeer en ontdek onze opleidingen.

Meld je aan!

De hoofdpersoon in dit verhaal is Grace 

Grace moet naar een bruiloft waarbij haar hele familie uitgenodigd is. Ze heeft geen date en vindt dat verschrikkelijk omdat iedereen aan haar vraagt waarom ze alleen is. Ze heeft het gevoel dat de familie denkt dat er iets mis is met haar en daar is ze helemaal klaar mee.

Ze regelt zelf een date en niet zomaar een …. het is de perfecte man hij is namelijk kinderchirurg die om de dag een levensreddende operatie doet. In zijn vrije tijd verzorgt hij zwerfkatten en hij aanbidt haar.

Haar plan werkt want iedereen is dolenthousiast over haar nieuwe vriend.De familie van Grace wil hem graag ontmoeten.Grace denkt dat ze nu rust heeft maar dan krijgt ze een nieuwe buurman deze nieuwe buurman is perfect en knap, s*xy,charmant en ook nog grappig maar ze ontdekt wel dat hij in zijn verleden iets duisters heeft gedaan.Ze weet eigenlijk meteen al, dat als zij met hem bij haar familie aankomt, dan gaat het helemaal mis. Ze vertelt aan de charmante,s*xy buurman dat zij een relatie heeft met een dokter.

Dan blijkt in het verhaal dat Grace de buurman steeds leuker gaat vinden en dan heeft ze een probleem. De hele familie denkt zo langzamerhand dat ze zich gaat verloven met de chirurg maar ze wil eigenlijk heel graag een relatie met die buurman dit brengt haar in heel lastige situaties waarbij Grace haar gevoelens en verstand niet meer onder controle kan houden. Als je hem verder wilt lezen moet je hem gaan kopen of bij de bibliotheek gaan halen!

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

Ook geschreven door Laura