Doe mee met Markteffect's studiekeuze-onderzoek
Maakt niet uit of je je studie al gekozen hebt. Win één van de 200 (!) cadeaubonnen van €25

Meedoen

Rizvan Khan

Beoordeling 0
Foto van een scholier
  • Recensie door een scholier
  • Klas onbekend | 229 woorden
  • 4 juli 2016
  • nog niet beoordeeld
Cijfer
nog niet beoordeeld

Taal
Nederlands
Vak
ADVERTENTIE
Check check, dubbelcheck!

Heb jij tweestapsverificatie al ingesteld op je accounts? Tweestapsverificatie is jouw tweede slot op de deur 🔐. Met tweestapsverificatie heb je 99,9 procent minder kans dat je account gehackt wordt. Check hoe jij je accounts beter kunt beveiligen!

Meer informatie
Recensie   De film vertelt het verhaal van Rizvan Khan. Hij is een Moslim uit India en lijdt aan het asperge syndroom. Asperge syndroom is een ernstige vorm van autisme, waardoor hij sociaal erg moeilijk in de omgang is. Hij woont samen met zijn moeder en broer in een wijk van Mumbai.  Na het overlijden van zijn moeder volgt de inmiddels volwassen Khan zijn broer naar Amerika. In Amerika leert hij Mandira kennen, een alleenstaande Hindoestaanse moeder. Hij wordt erg verliefd op Mandira.
Wanneer een onvergeeflijke, laffe daad hun uit elkaar drijft, gaat Khan op reis door een modern Amerika. Tijdens deze reis helpt Khan heel veel mensen. Ook maakt hij veel moeilijkheden mee.

Deze wonderbaarlijke reis leidt tot een ontmoeting met de Amerikaanse president Barack Obama.
 
 
De film heeft een informerende karakter en geeft verschillende boodschappen. Je kennis wordt verrijkt over geloof, cultuur en autisme. Als kijker ervaar je verschillende gevoelens tijdens te film, zoals ongeloof, liefde, strijd, bedroefdheid en blijdschap. Door deze film wordt je bewust van de impact van een grote ramp. 
 
Ik vind het een bijzondere film, omdat het deze bovenstaande elementen bevat. Ook krijg je meer kennis over autisme, wat natuurlijk bij ons onderwerp van de presentatie erg goed uitkomt. Ik zou deze film iedereen adviseren die wat meer te weten wilt komen over dit onderwerp.
     

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.