Koers pal Noord

Beoordeling 4.2
Foto van een scholier
  • Recensie door een scholier
  • 2e klas havo | 529 woorden
  • 13 maart 2016
  • 2 keer beoordeeld
Cijfer 4.2
2 keer beoordeeld

Taal
Nederlands
Vak
ADVERTENTIE
Sturen mensen in jouw appgroep ongevraagd naaktbeelden door?

Weinig mensen zitten te wachten op ongevraagde naaktbeelden, maar toch worden ze massaal doorgestuurd. Het verspreiden van zulke beelden is eenvoudig, maar kan grote gevolgen hebben voor degene over wie het gaat. Het is dus belangrijk om in actie te komen als je ongevraagd naaktbeelden van iemand hebt ontvangen. Weten wat jij het beste kunt doen? 

Check het nu!

Recensie

Inleiding (NAAM VERANDEREN)

Koers pal noord                                                                                                                John Brosens                                                                                                                         De Fontein, Baarn                                                                                                                       2006

Middenstuk (NAAM VERANDEREN)

Mijn Mening

Ik vond het boek saai, omdat er weinig spanning in zit. Het boek is ook soms voorspelbaar bijvoorbeeld toen de Nederlandse bemanningsleden (van een koopvaardijschip) het gevecht tegen een Spaans schip aan gingen en dat verloren waardoor Michiel gevangen wordt genomen. Het boek is wel overzichtelijk , want je hebt niet meerdere verhalen in 1 boek.

Tussenkopje (NAAM VERANDEREN)Alinea 3)

Eigenlijk allebei, want je leest soms wat Michiel denkt. Maar er komt ook veel actiespanning voor toen bijvoorbeeld een huis in brand stond en Bouwen en Gilles waren hierbij. Zij werden opgepakt en opgesloten terwijl zij het niet gedaan hadden.

Tussenkopje (NAAM VERANDEREN)Alinea 4)

Het speelt zich af in 1623. In de tijd van Regenten en Vorsten (1600-1700). Dit staat in het boek. Je kunt het ook afleiden van de woorden die ze gebruiken.

Tussenkopje (NAAM VERANDEREN)Alinea 5)

Het is onduidelijk hoeveel tijd er tussen zit. Het gebeurt binnen het jaar 1623.

Slot (NAAM VERANDEREN)ALINEA 6)

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.