Charlotte

Beoordeling 0
Foto van een scholier
  • Recensie door een scholier
  • aso | 228 woorden
  • 23 november 2014
  • nog niet beoordeeld
Cijfer
nog niet beoordeeld

Taal
Nederlands
Vak
ADVERTENTIE
Sturen mensen in jouw appgroep ongevraagd naaktbeelden door?

Weinig mensen zitten te wachten op ongevraagde naaktbeelden, maar toch worden ze massaal doorgestuurd. Het verspreiden van zulke beelden is eenvoudig, maar kan grote gevolgen hebben voor degene over wie het gaat. Het is dus belangrijk om in actie te komen als je ongevraagd naaktbeelden van iemand hebt ontvangen. Weten wat jij het beste kunt doen? 

Check het nu!

Charlotte is geen succes.

Afgelopen dinsdag speelde het gezelschap de Kopergietery één van hun stukken “Charlotte”.

Er zat geen structuur in het verhaal. De symboliek in sommige scènes was onduidelijk. Het stuk was te overdreven. De acteurs waren moeilijk verstaanbaar. Ondanks het zware onderwerp bood het stuk toch humor. Het ritje in de auto dat primitief werd uitgebeeld door de acteurs toverde bij iedereen een lach op het gezicht.

Het stuk is chaotisch omdat er geen vaste verhaallijn inzit. Ze spelen verschillende korte stukjes achter elkaar. Het personage van Charlotte werd niet door één vaste acteur gespeeld, dit zorgde voor verwarring.

 Sommige symbolische aspecten waren niet duidelijk. Het meisje dat steeds van kleedje verwisselde en het andere meisje dat steeds viel was niet duidelijk. De eenzaamheid kwam wel duidelijk over.

 De soundscape was zeer goed. De achtergrondgeluiden waren subtiel aanwezig en toch maakten ze het totaalplaatje af. Je hoorde heel de voorstelling water op de achtergrond, het speelde zich af in Oostende. Er waren ook storende geluiden die aangaven dat Charlotte genegeerd werd en dat ze eenzaam was.

Ik zou dit stuk zeker niet aanraden aan anderen mensen. Je wist soms ook niet wat ze bedoelde met hun gedichten.  Het was slecht, en je zag er geen boodschap in. Sommige scènes waren chaotisch en onverstaanbaar.

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.