Doe mee met Markteffect's studiekeuze-onderzoek
Maakt niet uit of je je studie al gekozen hebt. Win één van de 200 (!) cadeaubonnen van €25

Meedoen

Scary Movie 2 (2001)

Beoordeling 5.5
Foto van een scholier
  • Recensie door een scholier
  • Klas onbekend | 351 woorden
  • 28 augustus 2008
  • 9 keer beoordeeld
Cijfer 5.5
9 keer beoordeeld

Film
Taal
Nederlands
Vak
CKV
ADVERTENTIE
Check check, dubbelcheck!

Heb jij tweestapsverificatie al ingesteld op je accounts? Tweestapsverificatie is jouw tweede slot op de deur 🔐. Met tweestapsverificatie heb je 99,9 procent minder kans dat je account gehackt wordt. Check hoe jij je accounts beter kunt beveiligen!

Meer informatie

Recensie: Scary movie 2

Vet lachen film! Dat is de reactie die bij de film hoort. Er waren slechte verhalen over de film, ik besloot me er niks van aan te trekken en ging toch naar bioscoop toe om de film te bekijken.

Het Verhaal speelt zich af in Amerika en is een grote komedie. De Namen van de spelers staan tussen haakjes.
Scholieren Cindy (Anna Faris), Ray (Shawn Wayans), Shorty (Marlon Wayans), Brenda (Regina Hall), Buddy (Christopher Masterson), Alex (Tori Spelling) en Theo (Kathleen Robertson) worden door professor Oldman (Tim Curry) en zijn hulpje Dwight (David Cross) naar een oud huis gelokt, zogenaamd voor een slaaponderzoek. Meteen nadat ze in het huis zijn aangekomen, na verwelkomd te zijn door de met een misvormde hand geboren butler Hanson (Chris Elliott), gebeuren er echter de raarste dingen. Als blijkt dat de geest van de vorige bewoner het op Cindy gemunt heeft, zal de groep samen moeten werken om het spook te verslaan.

Het is een ontzettend grappige film en het is zeer de moeite waar om het te gaan bekijken.

De Film is de 2e film uit een reeks van 4 films. De film werd gemaakt in 2001 door Keenen Ivory Wayans. De personages uit de film komen voornamelijk uit de 1e film. De genen die het overleefd hebben dan. In de eerste film werd iedereen vermoord. De 2e film is minder moorddadig maar lang niet minder grappig.

De Butler is Hanson is nog wel het grappigst in het verhaal. De butler met de misvromde hand, die voor het eten moet zorgen, zit overal steeds met zijn handen aan.
Opzich is het niet vreemd dan een butler/ober aan het eten zit, alleen als de hand een hoopje vies vel is dan is het niet zo smakelijk. Een keer bijvoorbeeld gaat hij met zijn vieze hand in de kalkoen om er groentjes in te stoppen.

Dat was nog maar een voorbeeld van de vele super grappige scènes, grappen en ‘toneelstukjes’.

Dit was de recensie over de film Scary movie 2.
Het is een echte aanrader, de film krijgt van mij een 7,5.

Koos

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.