New York

Beoordeling 0
Foto van een scholier
  • Praktische opdracht door een scholier
  • Klas onbekend | 300 woorden
  • 17 november 2016
  • nog niet beoordeeld
Cijfer
nog niet beoordeeld

Taal
Nederlands
Vak
ADVERTENTIE
Sturen mensen in jouw appgroep ongevraagd naaktbeelden door?

Weinig mensen zitten te wachten op ongevraagde naaktbeelden, maar toch worden ze massaal doorgestuurd. Het verspreiden van zulke beelden is eenvoudig, maar kan grote gevolgen hebben voor degene over wie het gaat. Het is dus belangrijk om in actie te komen als je ongevraagd naaktbeelden van iemand hebt ontvangen. Weten wat jij het beste kunt doen? 

Check het nu!

Onderwerp:
- Is er een verschil tussen de soort en hoeveelheid mensen die rond 1910 naar New York gingen en de mensen die rond 1930 naar New York gingen?

Hypothese:

Wij denken dat rond de tijd van 1915 er vooral veel immigranten waren dus dat er veel meer van Noorwegen naar Amerika gaan dan van Amerika naar Noorwegen. Er zullen vast ook wat mensen terug gaan die bijvoorbeeld het geluk niet vonden in Amerika of mensen die gewoon op vakantie gingen. Vooral veel mensen van de 2e klasse zullen immigreren en er zullen misschien wel wat mensen van de 1e klasse zijn die gewoon op vakantie gaan. Wel denken we dat later (de reis van New York naar Oslo in 1939) er steeds meer toeristen zullen zijn omdat het steeds normaler wordt om op vakantie te gaan.

Inleiding:

Bij ons onderzoek kijken we of er een verschil is tussen de reizigers die van Oslo naar New York gaan en de reizigers die van New York naar Oslo gaan. Het gaat hierbij om de heenreis (Oslo > New York) die in 1915 plaatsvond en de terugreis (New York > Oslo) die in 1939 plaatsvond. Wij denken dat rond de tijd van 1915 er vooral veel immigranten waren dus dat er veel meer van Noorwegen naar Amerika gaan dan van Amerika naar Noorwegen. Er zullen vast ook wat mensen terug gaan die bijvoorbeeld het geluk niet vonden in Amerika of mensen die gewoon op vakantie gingen. Vooral veel mensen van de 2e klasse zullen immigreren en er zullen misschien wel wat mensen van de 1e klasse zijn die gewoon op vakantie gaan. Wel denken we dat later (de reis van New York naar Oslo in 1939) er steeds meer toeristen zullen zijn omdat het steeds normaler wordt om op vakantie te gaan.

De kenmerkende aspecten die hierbij horen zijn:

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.