ADVERTENTIE
Raad jij de studie?

Waarschijnlijk heb je al wat studies op het oog. Maar heb je echt alle studies overwogen? Grote kans dat je wat toffe opleidingen over het hoofd ziet. In deze video gaan Lauren, Lin & Marit raden welke studie wij zoeken! Misschien is dit ook wel wat voor jou?


Meer info

Praktische opdracht voor kader en basis beroepsgerichte leerweg.Dag 1Ze komen aan op het vliegveld van Enschede om 8 uur in de morgen.

Er staat iemand voor ze klaar met een tolk die ze 3 dagen door Nederland gaat leiden. Om half 10 staat er een bus klaar van Arke tad die ze naar de Doesburgse mosterfabriek in Doesburg brengt. Om kwart voor 11 ariveren ze in Doesburg.

Ze krijgen tot 12 uur een rondleiding in het museum. Dan gaan ze in het restaurant van de mosterfabriek lunchen.Ze vertrekken om 1 uur naar Borculo naar het brandweer museum waar ze om kwart voor 2 aankomen.Om 2 uur krijgen ze een rondleiding door het museum die ander half uur duurt. Ze mogen daarna tot 5 uur rondlopen door Borculo. Om 7 uur gaan ze eten bij Kerkemeijer. Ze overnachten in Ruurlo bij Hotel De herberg.Dag 2Om 10 uur is het ontbijt in het restaurant. Om 11 uur gaan ze naar de luifel in Ruurlo om te straatgolfen. Ze gaan straatgolfen tot half 3. Onder het straat golfen kunnen ze een belegd broodje eten. Na het straat golfen gaan ze naar De hoge veluwen in Otterlo, ze arriveren om kwart voor 4,daarna gaan ze tot 5 uur rond fietsen op De hoge Veluwe. En ze gaan ook nog de heide kijken tot half 6. Ze gaan daarna naar Restaurant De Smoezer in Apeldoorn waar ze om 6 uur gereserveerd hebben. Hier krijgen ze een 3 gangen menu. Ze overnachten in Apeldoorn bij de Bilderbergs hotel de keizerskroon in Apeldoorn.Dag 3Ze ontbijten om 10 uur bij de Bilderbergs hotel de keizerskroon.

Om 11 uur worden ze opgehaald met de bus en gaan ze oude ambachten in het wevershuisje bekijken in Almelo. De entree is gratis en ze krijgen een gratis rondleiding van 2 uur, daarna gaan ze eten bij de pannekoek boot in Almelo. Om 3 uur gaan ze naar het textielmuseum Jannink in enschede, waar ze om kwart voor 4 aankomen. Hier krijgen ze een rondleiding van 1 uur. Om 5 uur gaan ze dineren bij lacuisine in Enschede. En dan gaan ze om kwart over 6 naar het vliegveld waar ze naar vliegtuigen gaan kijken. Om 7 uur checken ze inen om 8 uur vliegen ze terug naar Japan.Prijzen per persoonBuskosten € 100,00Doesburgse mosterfabriek € 1,75

Restaurant Doesburgse mosterdfabriek € 10,00

Brandweer museum € 4,00

Diner Kerkemeijer € 15,00

Hotel de herberg inclusief ontbijt € 36,00

Straatgolf € 3,50

Brood & Beleg € 0,60

Park De Hoge Veluwe € 6,00

Drie Gangen Menu Restaurant De Smoezer € 36,50

Hotel Bilderberg De Keizerskroon € 57,00

Museum Jannink € 1,65

Dineren bij Lacuisine € 7,50Totaal € 279,50


REACTIES

Er zijn nog geen reacties op dit verslag. Wees de eerste!

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.