ADVERTENTIE
Hoe neem je netjes ontslag bij je bijbaantje?

Je vindt je bijbaantje niet meer leuk of je hebt iets anders gevonden, maar hoe neem je dan netjes ontslag? Je leest alle tips over het nemen van ontslag op Youngpwr.nl, het nieuwe platform met alle informatie over werken en starten met ondernemen.

Check de tips van Youngpwr!

Een geneesmiddel is zeker geen snoepje...Sommige mensen vinden zuigpastilles goed van smaak en maken als maar meer er een gewoonte van om het in hun mond te stoppen.

Dit is echter niet juist.

Als je ergens aan je lichaam een klacht over hebt vraag dan niet aan een vriend vriendin of kennis of je een medicament mag innemen van hem of haar.

Doe je dit toch bij bvb aspirine e.d. kijk dan eerst of er een verpakking rondzit om te bevestigen dat het degelijk dat gene is wat je vroeg en of het niet vervallen is.

Je gaat het best naar de dokter bij klachten. Je kunt beter niet zomaar iets innemen wat je tevoren hebt ingenomen voor een ongeveer dezelfde klacht. Misschien geeft dit een omgekeerd effect en is dit levensgevaarlijk. Geef niet zomaar je kind een pilletje bij het minste klachtje dat hij heeft. Je kunt misschien eerst beginnen met wat meer aandacht te geven. Dit kan helpen. Het kan zijn dat het kind klaagt over iets zodat je hem betutteld en gewoon aandacht vraagt.Blijft de klacht van uw kind aanhouden (voor bvb een paar dagen) ga dan eerst naar de arts.

Kinderen krijgen beter geen paracetamol.

Maak geen gewoonte van direct naar geneesmiddelen te grijpen.

Je kunt beter even wachten en misschien was het maar acuut.

Ik denk als je lichaam van jongs af aan veel met medicatie te maken krijgt je lichaam zich zo gaat doen wennen dat op den duur de medicatie niet meer werkt. Dit niet in alle gevallen maar bvb bij teveel aan maagpilletjes, neusdruppels, zuigpastilles, dafalgan etc.


REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

F.

F.

hallo

ik heb er iets fout s in gevonden en dat was: bvb dat moet bv of bijv zijn!!

doeggggggggggg

13 jaar geleden