Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Vakantie

Beoordeling 4.6
Foto van een scholier
  • Opstel door een scholier
  • 2e klas havo | 401 woorden
  • 16 februari 2004
  • 120 keer beoordeeld
Cijfer 4.6
120 keer beoordeeld

ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie
Vakantie was het onderwerp waarover ik een opstel moest maken van 400 woorden. Op zich is dat geen moeilijke opdracht maarja, je kan met vakantie alle kanten op. Je hebt namelijk veel soorten vakantie bv krokus – herfst – zomer – en nog veel meer vakantie, en de reden waarom het zo genoemd wordt weet ik niet 100% zeker hoor. Ik persoonlijk heb liever zomervakantie want dat is lekker lang en dan is het tenminste warm, als ik de krokus of herfst vakantie dan is het nogal vrij koud ho0r. En ook altijd na de herfstvakantie wordt de beslissing genomen of je naar een andere locatie moet omdat het niet goed gaat op school of dat je mag blijven. Maar toch 1 ding weet ik heel zeker, en dat is dat ik het heel fijn vind om vakantie te hebben. Lekker geen school, geen leraren, geen gezeur, geen te-laat briefjes, geen corvee, uitslapen, drank, zon, doen en laten wat je wilt. Het perfecte luizenleven zou je kunnen zeggen, maar toch hou ik het maar op de zomervakantie hoor, die duurt ook lekker lang. Dus dan iedere dag naar de Binnemaas, leuke jongens spotten en volop alcohol en muziek en dan heb je de grootste lol. Vooral als je iedere keer met dezelfde groep gaat want als er dan iets geks gebeurt is dan praat je er vaak met iedereen over en dan is het wel makkelijk al ze het zelf ook mee hebben gemaakt. Vaak als we op de Binnemaas willen gaan zitten dan gaan we heel vroeg en dan glippen we naar binnen en dan zo op een manier waarop je niet gepakt wordt maar ook dat je dus niet hoeft te betalen. Het is heel makkelijk en zo houden we tenminste geld over voor eten of drank. Weet je dat je trouwens bij het woord vakantie meestal meteen denkt aan zon, zee, strand en lekker chillen en niks doen. Maar dat klopt niet want er zijn ook heel veel mensen die gaan op wintersport naar bijvoorbeeld Oostenrijk ofzo meestal ga je dan wel in de voorjaarsvakantie of herfstvakantie. Dan ligt er meestal nog sneeuw en dan gaan ze skiën of snowboarden, en s’avonds lekker ergens après- ski vieren. Veel mensen gaan op de vakantie ook heel erg veel drinken dat vinden ze kick en dan doen ze echt de gekste dingen en vooral in warme landen kan dat gevaarlijk zijn hoor.

REACTIES

L.

L.

haha lol, zo slecht

5 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.