Odin

Beoordeling 1.3
Foto van een scholier
  • Opstel door een scholier
  • groep 7 | 535 woorden
  • 23 februari 2009
  • 1 keer beoordeeld
Cijfer 1.3
1 keer beoordeeld

Taal
Nederlands
Vak
ADVERTENTIE
Sturen mensen in jouw appgroep ongevraagd naaktbeelden door?

Weinig mensen zitten te wachten op ongevraagde naaktbeelden, maar toch worden ze massaal doorgestuurd. Het verspreiden van zulke beelden is eenvoudig, maar kan grote gevolgen hebben voor degene over wie het gaat. Het is dus belangrijk om in actie te komen als je ongevraagd naaktbeelden van iemand hebt ontvangen. Weten wat jij het beste kunt doen? 

Check het nu!

Odin en zijn speer

Odin was een sterke maar ook aardige man. Hij was getrouwd met Frigga en had twee kinderen: Thor en Freyt. Odin zat op een bekende sport: speerwerpen.
Hij had een speer Gungnir die zijn doel nooit miste. Dus Odin was heel rijk, omdat hij alle speerwerp- prijzen al had gewonnen. En toch was hij niet gelukkig.

Op een dag zonnige moest Odin naar een speerwedstrijd en hij verwachtte dat hij toch zou winnen dus liet hij zijn bediende de wedstrijd doen. Zijn bediende Samhita was niet echt sterk en hij had nooit in de belangstelling gestaan dus, dit was zijn kans en die greep hij ook.
Odin zou hem er ook voor betalen dus dat was helemaal mooi meegenomen voor Samhita.
Over een uur moest Samhita bij de wedstrijd zijn. Toen hij er was kreeg hij allemaal rotte eieren tegen zijn hoofd gegooid, want de dwergen hadden verwacht dat Odin kwam.
Toen Samhita aan de beurt was met zijn speerwerpen kreeg hij in de gaten dat hij Gungnir was vergeten.
Hij stapten zo snel mogelijk op de koets en de koetsier reed hem naar Odins paleis toe. Al gouw waren ze er. Hij rende zo snel mogelijk naar Odin. Odin zat op een steen te huilen. Samhita had dat niet in de gaten en vroeg snel “waar is Gungnir”?
En Odin antwoorden daarop: “zie je dan niet dat ik zit huilen”! “En Gungnir ligt in mijn speciale doos”. Samhita ging niet naar de doos maar ging naast Odin zitten. En vroeg: “wat is er eigenlijk”? Odin antwoorden: “mijn vrouw houdt niet meer van me”
Samhita wist niet hoe dat voelde, want hij mocht geen vrouw van Odin.
“Misschien weet ik wel” wat zij Samhita. “Wat dan”?, vroeg Odin. “Ik ga naar je vrouw en vraag of ze even wilt komen en dan kunnen jullie praten over jullie relatie”. Is dat een goed een idee”?, vroeg Samhita. Odin antwoorden daarop: “dat vind ik wel een goed idee”.
En voor dat Odin het had gezegd was Samhita al weer weg.
Samhita ging kijken in de keuken, maar daar was ze niet. Hij ging kijken in de badkamer, maar daar was ze ook niet en hij ging ook nog kijken in de latrines en de woonkamer en daar was ook niet.
Toen hij teleurgesteld terug liep naar Odin hoorde hij zacht gesnik en hij ging kijken waar dat vandaan kwam. Toen hij langs de slaapkamer liep zag hij Frigga zitten en ging naast haar op bed zitten. En vroeg “wat is er”? Frigga antwoorden daarop: “mijn man houdt niet meer van me”. “Waarom houd je niet meer van hem”. “Nou” zei Frigga: “ik zag hem laats met een andere vrouw staan praten in een winkel”. Samhita liet haar niet eens uitpraten of ze sleep haar al mee naar Odin. Toen ze elkaar zagen barste ze in huilen uit. Samhita zei “gaan jullie maar even goed praten”.

Even later kwam Samhita terug en vroeg “is het al weer goed “?
Ze knikten allebei van ja.
Later bleek dat Odin met die vrouw stond te praten, omdat hij een etentje aan het regelen was om zijn vrouw te verrassen, want ze waren namelijk al 12 jaar getrouwd geweest.

EindREACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.