Jongens...

Beoordeling 4.6
Foto van een scholier
  • Opstel door een scholier
  • Klas onbekend | 341 woorden
  • 18 maart 2000
  • 91 keer beoordeeld
Cijfer 4.6
91 keer beoordeeld

Taal
Nederlands
Vak
ADVERTENTIE
Sturen mensen in jouw appgroep ongevraagd naaktbeelden door?

Weinig mensen zitten te wachten op ongevraagde naaktbeelden, maar toch worden ze massaal doorgestuurd. Het verspreiden van zulke beelden is eenvoudig, maar kan grote gevolgen hebben voor degene over wie het gaat. Het is dus belangrijk om in actie te komen als je ongevraagd naaktbeelden van iemand hebt ontvangen. Weten wat jij het beste kunt doen? 

Check het nu!

Jongens…

Jongens, wat kun je daar nu over zeggen ? Ze zijn lelijk, arrogant, en vertonen altijd macho-gedoe. Neem nou mijn lief, bijvoorbeeld. Al is hij dan bezet, telkens als er andere meiden bij zijn zet-ie me voor schut. Hij kust me naast mijn mond, of leunt zo zwaar op m’n schouder dat ik er rugklachten van krijg. Nee, jongens, daar ben je niets mee.

Jongens, het zijn jaloerse loozers, stoere bladers of snelle skaters. Het enige wat hen interesseert, zijn knappe meisjes. Neem nou mijn broer, bijvoorbeeld. Alles waar hij over praat, zijn meisjes. Angela die, en Marijke dat… Alsof het mij wat kan schelen ! Soms valt hij van z’n skateboard, zomaar op de grond. En als we er iets over vragen, dan euh… dan heeft hij gevochten. Maar zijn tegenstander is er nog erger aan toe hoor !

Jongens, lastige bloedzuigers zijn het. Het enige wat hen interesseert zijn knappe meisjes, liefst met een rijke pa. Neem nou mijn neef, bijvoorbeeld. Zelf bezit hij geen halve euro, dus trouwt hij met een gefortuneerd wicht met Pamela Anderson voorgevel, een stuk, dat wel, maar ze kan nog geen twee woorden lezen of ze is doodop. Alsof het mijn neef wat uitmaakt, al wat hij wil is een wilde nacht met een wilde vrouw.

Jongens, puh, daar maak ik mijn woorden niet aan vuil ! Het zijn lastige, idiote, nutteloze, domme sukkels met de bibberziekte en een bibbergeschrift. Neem nou mijn pa, bijvoorbeeld. Als hij een nota in mijn agenda zet, is het antwoord van de leraar steevast een onbeduidend ‘Pardon’ dat lijkt op de tango. Of een doktersgeschrift, nog zoiets. Zelfs de apotheker moet telkens bellen om te vragen of daar nu ‘doxyciclidum’ staat, of de naam van de plaatselijke voetbalploeg.

Jongens … wat denkt U ervan ? Je hebt ze in alle soorten en maten. Neem nou mijn buur, bijvoorbeeld. Die is altijd vrij om met mij ergens naar toe te gaan. Ik vind hem aardig, hij is tof. Soms geeft hij me een zoen, zomaar op m’n wang. Tja, jongens…

REACTIES

T.

T.

Ik geef je volkomen gelijk Els. Jongens zijn alleen maar uit op seks! Je kunt er niks mee aanvangen. Ze lopen je enkel in de weg.
Daaaaaaaaaaaaaaaaag

22 jaar geleden

L.

L.

Hier ben ik het helemaal mee eens!!! Da samenvatting is heel goed. Altijd als ik een jongen ontmoet als vriend wordt hij op me verliefd. Dit vind ik heel irritant. Mail je me terug? Groetjes laura

22 jaar geleden

A.

A.

Hoi,
Ik las jou stuk op scholieren.com.
Ik vind dat je een beetje ongelijk hebt.
Tegenwoordig gedraagd een beetje jongen zich niet meer zo.
Als je goed om je heen kijkt zul je zien dat ik gelijk heb!
Ik hoop voor je dat je snel een jongen tegen komt die zich wel normaal weet te gedragen.
Nou, veel sucses met je verdere leven.
Groetjes

22 jaar geleden

L.

L.

leuk verhaal,vooral het einde,heb je echt zo'n hekel aan jongens?

21 jaar geleden

N.

N.

wat is dat nou ??? jongens zijn erug goed bruikbaar

21 jaar geleden

L.

L.

hoi hoi,
ik vind het te gek !!!!
ik heb me best wel kapot gelachen HAHAHAHAA.....
nou dat wou ik ff zeggen doei doei
KIsSaHs litjuh

20 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.