dromen

Beoordeling 5.1
Foto van een scholier
  • Opstel door een scholier
  • 1e klas vwo | 341 woorden
  • 3 november 2006
  • 8 keer beoordeeld
Cijfer 5.1
8 keer beoordeeld

ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie
Dromen en hun betekenis Wat zijn dromen
Dromen doet iedereen. Ook al denk je soms dat je een nacht niet gedroomd hebt, iedereen droomt. In je dromen gebeuren dingen die in het normale dagelijks leven niet kunnen. Maar als je droomt ben je ervan overtuigd dat wat je droomt echt is. Als je op school bent, en je leraar verschijnt als een rood monster voor de klas, dan vind je dat in je droom heel normaal. Slaapstadions
Als je slaapt dan slaap je in 4 verschillende stadions: Doezelen
Je gedachten dwalen af en je draait langzaam met je ogen, je spierspanning neemt af.
Licht slaap Deze fase duurt ongeveer een half uur. Nu is de slaper moeilijker wakker te maken. Er zijn nu geen oogbewegingen maar in deze fase komt het slaapwandelen, bedplassen en praten in je slaap voor.
Diepe slaap Bij een volwassen duurt deze fase ongeveer een uur. Maar in deze fase slaap je zo diep dat je dit alleen haalt als je onder de 50 jaar bent. Mensen van boven de 50 slapen niet meer zo diep. Je bent in deze diepste fase bijna niet wakker te maken. REM-slaap Na ongeveer 1,5 uur kom je in deze fase terecht. In deze fase heb je de snelle oogbewegingen en schokkende bewegingen. Tijdens deze fase droom je meestal. Betekenis van dromen Ballon Deze droom is een voorteken van tegenspoed en vervlogen hoop. Bij alles wat u onderneemt zult u tegenslagen ervaren. Dromen over een ballonvaart voorspelt een minder plezierige reis. Kerstboom Dromen over een kerstboom voorspelt vreugde en welvaart. Een kale kerstboom zien voorspelt een pijnlijk incident na festiviteiten. Leraar Als je in je droom les krijgt, betekent dat dat je je in de nabije toekomst aan iemands arrugantie houding gaat ergeren. Als jij zelf les geeft, zul je binnenkort tegen je zin partij moeten kiezen bij een ruzie. Bal Een droom over een bal is een bijzonder goed voorteken als de aanwezigen goed gekleed zijn en vrolijk dansen. Als u in de droom geen plezier heeft is een sterfgeval binnen de familie aanstaande.

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.