Jachtverhaal

Beoordeling 5.4
Foto van een scholier
  • Opstel door een scholier
  • Klas onbekend | 268 woorden
  • 20 oktober 2001
  • 43 keer beoordeeld
Cijfer 5.4
43 keer beoordeeld

Taal
Nederlands
Vak
ADVERTENTIE
Fix onze energie!

Studeer energie & techniek. Iedereen staat te springen om jou! We hebben namelijk veel technische toppers nodig die de energie van morgen fixen. Met een opleiding in energie & techniek ben je onmisbaar voor de toekomst. Check Power Up The Planet en ontdek welke opleiding het beste bij je past! 

Check Power Up The Planet!

Een dag uit mijn leven als kind in de steentijd

Het gebeurde 65.000 jaar geleden. 'S morgens werd ik wakker van het geruis van de wind. Ik keek rond iedereen sliep nog behalve mijn vader hij was zoals gewoonlijk aan het jagen met dorpsgenoten. Ik ging naar buiten en merkte dat het al licht was, dus ik moest de dieren naar buiten brengen. Opeens zag ik dat één van de koeien dood was ik schrok eerst maar ik besefte pas daarna dat we nu wel voedsel hadden. Mijn moeder kwam eraan en bracht met mij de koe naar buiten. Mijn vader kwam terug en maakte de koe klaar om hem op te eten
Zoals gewoonlijk had hij weer niks gevangen. Mijn moeder ging van de huid van de koe kleren maken en ik moest helpen. Eindelijk konden we eten. Na het eten moest ik vruchten en noten verzamelen. Mijn kleine zusje moest mee dus had ik nog meer werk. Na een tijdje had ik wel genoeg geplukt maar toen schrok ik heel erg want mijn zusje was weg. Ik riep mijn vader en hij werd heel erg kwaad het hele dorp was onderhand al aan het zoeken opeens zag ik haar in de verte zitten onder een boom een wild zwijn was voor haar op de loer maar ze had niks in de gaten, ik riep: klim in de boom !!!! maar ze hoorde mij niet en ik zag hoe ze werd opgegeten door het wild zwijn. Die dagen daarna voelde ik min heel erg schuldig en ik moest van mijn vader voor straf al het werk van hem overnemen.

REACTIES

T.

T.

heey,,
kun je me nog wat meer info geven over het jachtverhaal, ik snap er niet zoo heel veel van :$
alvast bedankt
xx my

14 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.