Zit je in 4/5 havo en heb je een N&T of N&G profiel? Vul deze korte vragenlijst in over chemie-opleidingen en maak kans op 20 euro Bol.com tegoed.

Meedoen

Wasp reporter

Beoordeling 4.6
Foto van een scholier
  • Opstel door een scholier
  • Klas onbekend | 259 woorden
  • 29 januari 2004
  • 31 keer beoordeeld
  • Cijfer 4.6
  • 31 keer beoordeeld

Taal
Nederlands
Vak
Methode
ADVERTENTIE
Ga jij de uitdaging aan?

Op EnergieGenie.nl vind je niet alleen maar informatie voor een werkstuk over duurzaamheid, maar ook 12 challenges om je steentje bij te dragen aan een beter klimaat. Douche jij komende week wat korter of daag je jezelf uit om een week vegetarisch te eten? Kom samen in actie!

Check alle challenges!
Samenvatting WaspReporter:

300 episodes Woo-hoo

Het gaat over de Simpsons en hun 300ste aflevering. Het gaat er vooral om waarom mensen denken dat ze succesvol zijn. Enige redenen hiervan zijn:ze blijven zichzelf, leuke humor, goede benadering van onderwerpen.

I’m a wheel champion!

Shelly heeft toen ze jong was haar ruggengraat gebroken, ze klom in een hoge boom en viel eruit. Vanaf dat moment had ze geen gevoel meer in haar onderlichaam. Ze deed er 5 maanden over om zonder haar benen te leren leven. Ze ging bij een basketbalteam voor gehandicapten, maar ze wou liever atletiek doen. Ze ging bij een vereniging en ze won vele prijzen.

What its feels like to win the lotto

Aldan en Sarah zijn 10 jaar samen, voor hun huwelijk hebben ze 2 jaar moeten sparen en voor hun huis 3 jaar. Ze kochten een lottoticket na het boodschappen doen. Ze zagen op tv de show en ze hadden alle getallen. Ze wonnen 3 miljoen en die gingen ze uitgeven. Sarah zegde haar baan op en ze begonnen met kopen: Mercedes, Porsche, horloges, kleding, vakantie en een huis. Ze gaven ook geld aan een goed doel en familie.


Are you dying for a fag?

Veel tieners roken, terwijl ze de risico’s kennen. Meestal doen ze het omdat mensen om hun heen ook roken. Preken helpt niet, omdat ze het dan juist meer gaan doen. Er wordt al veel anti – rook reclame gemaakt, zoals liedjes, spotjes enz. Ze willen de tieners laten inzien dat het slecht is en dat ze moeten stoppen, want het is helemaal niet stoer.

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

A.

A.

dankjewel voor je reporter verslagen..
heb je ook de nieuwe verslagen??

17 jaar geleden

L.

L.

Echt fantastisch! Ik heb er echt veel aan gehad! Ik moest snel nog wasp reporters maken en die van jou hebben goed geholpen!

17 jaar geleden