Wasp reporter

Beoordeling 4.6
Foto van een scholier
  • Opstel door een scholier
  • Klas onbekend | 259 woorden
  • 29 januari 2004
  • 31 keer beoordeeld
Cijfer 4.6
31 keer beoordeeld

Taal
Nederlands
Vak
Methode
ADVERTENTIE
"Hij was echt die meester die iedereen voor de klas wil hebben"

Pabo-student Melle wil graag leraar worden. Wij spreken hem over zijn rolmodel en hoe het is om stage te lopen. Wil je meer weten over hoe het is om voor de klas te staan en hoe je zelf leraar kunt worden? Check onze pagina over ‘leraar worden’! 

Naar de pagina

Samenvatting WaspReporter: 300 episodes Woo-hoo Het gaat over de Simpsons en hun 300ste aflevering. Het gaat er vooral om waarom mensen denken dat ze succesvol zijn. Enige redenen hiervan zijn:ze blijven zichzelf, leuke humor, goede benadering van onderwerpen. I’m a wheel champion! Shelly heeft toen ze jong was haar ruggengraat gebroken, ze klom in een hoge boom en viel eruit. Vanaf dat moment had ze geen gevoel meer in haar onderlichaam. Ze deed er 5 maanden over om zonder haar benen te leren leven. Ze ging bij een basketbalteam voor gehandicapten, maar ze wou liever atletiek doen. Ze ging bij een vereniging en ze won vele prijzen. What its feels like to win the lotto Aldan en Sarah zijn 10 jaar samen, voor hun huwelijk hebben ze 2 jaar moeten sparen en voor hun huis 3 jaar. Ze kochten een lottoticket na het boodschappen doen. Ze zagen op tv de show en ze hadden alle getallen. Ze wonnen 3 miljoen en die gingen ze uitgeven. Sarah zegde haar baan op en ze begonnen met kopen: Mercedes, Porsche, horloges, kleding, vakantie en een huis. Ze gaven ook geld aan een goed doel en familie. Are you dying for a fag? Veel tieners roken, terwijl ze de risico’s kennen. Meestal doen ze het omdat mensen om hun heen ook roken. Preken helpt niet, omdat ze het dan juist meer gaan doen. Er wordt al veel anti – rook reclame gemaakt, zoals liedjes, spotjes enz. Ze willen de tieners laten inzien dat het slecht is en dat ze moeten stoppen, want het is helemaal niet stoer.

REACTIES

A.

A.

dankjewel voor je reporter verslagen..
heb je ook de nieuwe verslagen??

18 jaar geleden

L.

L.

Echt fantastisch! Ik heb er echt veel aan gehad! Ik moest snel nog wasp reporters maken en die van jou hebben goed geholpen!

18 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.