Zaterdag

Beoordeling 3.3
Foto van een scholier
  • Opdracht door een scholier
  • 4e klas havo | 300 woorden
  • 4 februari 2002
  • 12 keer beoordeeld
Cijfer 3.3
12 keer beoordeeld

Taal
Nederlands
Vak
ADVERTENTIE
"Hij was echt die meester die iedereen voor de klas wil hebben"

Pabo-student Melle wil graag leraar worden. Wij spreken hem over zijn rolmodel en hoe het is om stage te lopen. Wil je meer weten over hoe het is om voor de klas te staan en hoe je zelf leraar kunt worden? Check onze pagina over ‘leraar worden’! 

Naar de pagina

Zaterdag opdracht

Afgelopen zaterdag heb ik ’s ochtends getraind. Ik doe aan fitness. Toen ik thuis ben gekomen heb ik even een paar broodjes gegeten. Rond 11:00 ben ik naar Utrecht gegaan. Treinkaartjes zijn duurder geworden: fl.23,75,-. Ik ging daar heen om te kijken voor een paar spullen. Daar ben ik ook nog naar de McDonalds geweest. Toen ik thuis was gekomen ging ik even op MSN. Dat is een chatprogamma. ’s Avond ben ik uitgeweest in club 013. Dat is een discotheek in Tilburg. Die avond was Jorgen Raymann (caberete) daar. Hij treedde er een half uur op. Toen ik thuis kwam viel ik gelijk als een blok in slaap.

Zaterdag was een vermoeiende dag. Ik heb getraind, Lisa, Jennifer en Tatjana waren er ook. Het was dus wel gezellig. Ik ben ook nog naar Utrecht gegaan, dat was wel leuk maar ook vermoeiend. Een paar uur in de stad gelopen. Mijn voeten waren kapot. Maar gelukkig was het wel mooi weer. Lekker zonnetje. Op de terug weg was de trein zoals altijd weer te laat. Ik ging ook nog naar 013. Jorgen Raymann was er ook nog eventjes. Hij was echt grappig. Ik lachte me dood. Ze draaide daar ook wel coole muziek. Hiphop en mellow.

Zaterdag ben ik nog gaan trainen. Jennifer, Lisa en Tatjana waren er ook. Ik ben ook nog naar Utrecht geweest. Niks gekocht. Ik had vet veel gegeten bij de Mac, want ik heb van die kortingsbonnen. 3 Big Mac’s, 1 Hamburger en 2 McChickens. Weetje hoe duur treinkaartje nu kost? Fl.23,75,-, 3 piek duurder geworden! En de service is er ook nog op achteruit gegaan. Ik was ook nog op MSN. Jij was er niet. Mij zeker geblokt, haha. Ik ben ook nog wezen stappen in 013. Raymann was er ook. Lachen man. Hij was wel geinig.

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.