Eindopdracht Blok 1

Beoordeling 5.4
Foto van een scholier
  • Opdracht door een scholier
  • 4e klas vwo | 295 woorden
  • 23 mei 2001
  • 17 keer beoordeeld
Cijfer 5.4
17 keer beoordeeld

Taal
Nederlands
Vak
ADVERTENTIE
Stap in jouw toekomst

Kom naar de Open Avond van Inholland op woensdagavond 29 maart van 17:00 - 20:00 uur. Proef de sfeer en ontdek onze opleidingen.

Meld je aan!

Blok 1: Opdracht 23: Herschrijven:

Fantastic Party’s
Rozenlaan 65
1771 BB BERGEN

Bergen, 5 mei 1998

Fam. J. van Dorp
Karrekietstraat 17
2217 ZN NOORD SCHARWOUDE

Betreft: Verjaardagsfeestjes!!!

Geachte fam. Dorp

U herkent vast de volgende situatie wel: u bedenkt zich op eens dat binnen uw familie iemand spoedig jarig is. Er moet weer bedacht worden wat we allemaal gaan inkopen en wie we allemaal gaan uitnodigen. Er moeten weer boodschappen worden gehaald en als het feestje eindelijk voorbij is dan hebt u nog voor dagen eten en drinken over. Kortom: Druk, druk, druk en geen feestelijk gevoel.

Dan heb ik de oplossing voor u: mijn naam is Mark Feenstra en ik maak van mijn hobby mijn werk: ik organiseer feestjes en partijen. Daarom heb ik het bedrijf Fantastic Party’s opgericht. En wij willen uw verjaardag tot een echte feestdag maken. Op een professionele manier willen wij voor u uw verjaardag regelen. Dus geen zorgen meer over verjaardagsfeestjes van u of iemand anders uit uw familie. Wij regelen trouwens niet alleen verjaardagsfeestjes maar ook jubilea, bedrijfsuitjes, Abrahams of Sara’s, trouwplannen enz. enz. Alles wordt voor u geregeld: achtergrondmuziek, bediening door professioneel personeel zodat u feest kunt vieren in plaats van bedienen.

Het enige wat u hoeft te doen is ons te bellen, zodat we een afspraak kunnen maken, waarin u ons kunt vertellen wat uw wensen zijn zodat wij er een feest van kunnen maken met alles er op en eraan. Nou zult u zich wel afvragen wat dat allemaal wel niet zal gaan kosten. Maar waarschijnlijk kost het feest minder dan dat u gewoonlijk gewend bent.

Als u geïnteresseerd bent en/of u hebt binnenkort iets te vieren neem dan kunt u bellen met Fantastic Party’s voor een afspraak: 06 060606 of na zessen 0666 123456.

Met vriendelijke groet,

Mark Feenstra

REACTIES

L.

L.

Ik wil graag een voorbeeld van een sollicitatie brief zien. mischien kunt u mee eentje sturen. ik vond uw brif best wel goed.

21 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.