Fahrenheit twins

Beoordeling 6.7
Foto van Muna
  • Opdracht door Muna
  • Klas onbekend | 236 woorden
  • 19 februari 2013
  • 4 keer beoordeeld
Cijfer 6.7
4 keer beoordeeld

Taal
Engels
Vak
ADVERTENTIE
Twijfel je nog over jouw studiekeuze?

Of heb je hulp nodig bij het inschrijven? Bezoek dan onze Extra Open Avond op 7 juni. Kom een kijkje nemen en voel hoe het is om te studeren bij Hogeschool Inholland. Wij staan voor je klaar! 

Meld je aan!

Fahrenheit Twins

De nog onbekende groep Fahrenheit Twins is nog pril en weet al hoe het werkt in de muziek industrie . De website van de Farenheit Twins ziet er erg professioneel uit . De manier waarop de site is opgebouwd is erg mooi .  Het lettertype past erg goed bij de profiefoto. 

Het meest gespeelde liedje op de site is ; Empire of sand . Dit liedje ( zoals de meest andere ) heeft een erg mooie opbouw . De nog jonge band maakt erg goed gebruik van de instrumenten . Bijvoorbeeld bij het liedje ; Empire of sand hoor je duidelijk erg mooi en zachtjes het drumstel , daarna hoor je de gitaar , en vervolgens hoor je de paino , en dan begint de zanger van de groep te zingen.  De muziek van Fahrenheit Twins is erg mooi , vrolijk , en erg rustig .

De muziek die de Fahrenheit Twins maakt is ook erg leuk om naar te luisteren en ook voor de mensen om je heen kunnen ervan mee genieten Het is ook fijn om met zo’n muziek lekker rustig te werken . Dit soort muziek is een muzieksoort waar veel mensen op dit moment naar luisteren . Het past vooral ook bij het de sfeer nu in de herfst . Voor de mensen die meer van een snelle beat houden en erg luide muziek is dit niet iets waar je het best naar zou kunnen luisteren .

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

Ook geschreven door Muna