Over zo'n 2 maanden zijn er Tweede Kamerverkiezingen. Ben jij hier mee bezig of juist helemaal niet? Laat het ons weten en doe mee aan ons onderzoek (circa 5 min + kans op Bol.com tegoed!)

Meedoen

Levensvragen: mijn visie

Beoordeling 5.7
Foto van een scholier
  • Opdracht door een scholier
  • 2e klas havo | 307 woorden
  • 23 juli 2008
  • 17 keer beoordeeld
Cijfer 5.7
17 keer beoordeeld

Taal
Nederlands
Vak
ADVERTENTIE
Sturen mensen in jouw appgroep ongevraagd naaktbeelden door?

Weinig mensen zitten te wachten op ongevraagde naaktbeelden, maar toch worden ze massaal doorgestuurd. Het verspreiden van zulke beelden is eenvoudig, maar kan grote gevolgen hebben voor degene over wie het gaat. Het is dus belangrijk om in actie te komen als je ongevraagd naaktbeelden van iemand hebt ontvangen. Weten wat jij het beste kunt doen? 

Check het nu!

Vragen van levensbeschouwing

Wat is goed en wat niet? En wie bepaalt dat?
Iemand vermoorden dat kan natuurlijk niet, maar zelfdoding mag dat wel? Veel mensen denken daar verschillend over. Je leert van je ouders wat goed en fout is. Je leert bijvoorbeeld dat stelen slecht is en beleefdheid beloond wordt. Maar ik geloof niet als mensen slechte dingen doen dat dat altijd door je opvoeding komt. Maar ik denk wel dat iemand met een moeilijke jeugd eerder foute dingen gaat doen dan iemand in een gelukkig, rustig gezin.
Conclusie: Je leert wat gewoon is en geaccepteerd wordt in jouw familie of vriendenkring. En dat neem je meestal over.

Is er een bepaald plan of bedoeling in mijn leven?
Ik denk dat het de bedoeling is dat je probeert gelukkig te worden. Dat je iets nuttigs doet in je leven voor andere mensen, dieren, of de natuur. Zodat je later kunt zeggen dat je een fijn leven hebt gehad en dat je iets goeds voor anderen hebt gedaan.
Conclusie: Ik denk dat het de bedoeling is dat je wat nuttigs in je leven doet. En niet alleen aan jezelf denkt.

Kan God een vrouw zijn?
Ja, ik denk dat God ook een vrouw kan zijn want er is nooit bewezen dat God een man is dus waarom zal het geen vrouw kunnen zijn? Verder is er natuurlijk ook nooit bewezen dat God bestaat maar ik weet eigenlijk ook niet zeker of hij/zij bestaat. Ik heb geen geloof dus dan is het al helemaal moeilijk te beslissen of God een man of een vrouw is. Ik vind het ook niet echt belangrijk want ik vind dat mannen en vrouwen gelijk zijn.
Conclusie: Ja ik denk dat God ook een vrouw kan zijn maar toch denk ik eerder dat het een man is omdat de meeste geloven dat zeggen.

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.