Extensief luisteren

Beoordeling 6.4
Foto van een scholier
  • Opdracht door een scholier
  • Klas onbekend | 467 woorden
  • 21 maart 2001
  • 49 keer beoordeeld
Cijfer 6.4
49 keer beoordeeld

Taal
Nederlands
Vak
ADVERTENTIE
Stap in jouw toekomst

Kom naar de Open Avond van Inholland op woensdagavond 29 maart van 17:00 - 20:00 uur. Proef de sfeer en ontdek onze opleidingen.

Meld je aan!

1. Soko Leipzig Todesflug
2. Bernd Becker
3. 50 min
4. 21 maart 2001 van 18:00 tot 18:50
5. de p.c.

1. Dit is een politieserie. Het ging over een moord die opgelost moest worden. Er kwam veel aan het licht. Er zat een drugsbende achter. 2. Er wordt veel gehandeld in drugs en daarom worden er ook veel mensen vermoord. Het draait allemaal om geld. 3. Boeken, documentaires, t.v. radio, school
4. De politie moet survieëren voor een huis. Er komt een man naar buiten die in een auto stapt. Plotseling vliegt er een miniatuur helikopter naast het raam van de politie. Hij vliegt naar de auto van de man en ontploft. De man overlijdt in het ziekenhuis. Als de agenten na het ongeval willen wegrijden stopt er ineens een andere auto voor het huis. Er stapt een ongure man uit. Na een half uur is hij nog niet uit het huis gekomen. Ze besluiten te gaan kijken want in dat huis woont namelijk de vrouw van de vermoorde man. Ze zijn net op tijd, De vrouw is ligt gewond. De dader krijgen ze te pakken. Hij wou haar vermoorden omdat ze teveel afwist van een drugsoverdracht die nog plaats moest vinden. Ze wist alleen niet van wanneer. Ondertussen is de politie naar een handelaar van miniatuur helikopters geweest om een lijst te krijgen van alle mensen die er de laatste tijd gekocht hebben. Ze gaan alle adressen af. Dan stuiten ze op een man, zijn zoon is vroeger vermoord door een van de mannen die zij zoeken, Ecke. Ze gaan een huisinval doen. De man is niet thuis, maar naar een beetje rondgekeken te hebben komen ze erachter dat hij van plan is Ecke te vermoorden. Die dag hadden ze al via een ex agent te horen gekregen dat er die avond een drugsoverdracht plaats zou vinden op het vliegveld. Ze gaan er meteen naar toe. Twee agenten zijn al op het vliegveld, via de telefoon krijgen ze het te horen. De man is verkleed in werkkleding. Een agent wordt gegijzeld door hem, hij moet zich vastboeien aan een paal. Want de man wil voorkomen dat Ecke opgesloten wordt. Hij wil hem vermoorden omdat hij ook zijn zoon heeft vermoord. Met een paperclip kan de agent zich weer los maken zodat hij nog net kan voorkomen dat Ecke doodgeschoten wordt. Beide worden opgepakt en afgevoerd. De drugs is gevonden in een benzine tank.

1. Ik vind politieseries erg leuk om te zien. Ik verwachtte net als anders een spannende en leuke aflevering. 2. Mijn mening is niet echt veranderd. Ik vind de drugswereld maar niks. Er worden veel mensen vermoord om alleen maar een beetje geld en macht. 3. Ja, zeker. Het is een heel leuk programma. Je moet het zeker zien. Het is af en toe wel moeilijk te volgen, maar toch blijft het altijd spannend en leuk.

REACTIES

T.

T.

heel erg bedankt voor het verslag dat je op scholieren.com hebt gezet. ik heb er heel veel aan gehad.

21 jaar geleden

S.

S.

zo mariek, je heb weer een leuk werkstukje
gemaakt.ik kon hem goed gebruiken,dus harstikke bedankt. groeten en misschien tot later.

21 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.