KUNSTAUTOBIOGRAFIE
Film
Ik heb een grote belangstelling voor films. Ik kijk ook regelmatig naar films. Ik vind sommige films natuurlijk ook minder leuk, maar naar een heleboel kan ik met plezier kijken.
Zelf hou ik van comedy, thriller, horror en speelfilms. Ik heb films altijd al leuk gevonden, en ik ga ook best vaak naar de bioscoop om een film te bekijken en ik ga ook regelmatig naar de videotheek om films te huren. Zelf heb ik thuis ook een heleboel dvd’s liggen. Mijn favoriete film is Step Up 2.
Musical/theater
Ik hou zelf niet heel erg van theater en musical, maar af en toe vind ik het wel leuk om een goede voorstelling te zien.
Zo ben ik ook naar de lion king geweest, en dat vond ik echt een hele goede musical. Dat komt ook doordat alles heel mooi was gemaakt en ze hadden mooie kostuums aan en we goede zitplaatsen hadden.
Nu zou ik nog graag naar tarzan willen en hoop dat ik daar nog heen kan.
TV
Ik vind het erg leuk om tv te kijken. Ik kijk dagelijks ook best veel naar de tv.
Wat ik vooral leuke zenders vind zijn: Rtl4,5,8 , mtv, tmf, en bnn. Ik hou niet zo veel van NL 1,2,3 , al kijk ik wel vaak naar bnn. Ik kijk zelf ook niet zo vaak naar het nieuws, maar als ik er langs zap dan blijf ik soms nog wel eens even hangen.
Ik kijk veel naar reality programma’s en soaps. Ik kijk dagelijks wel naar As the World turns, Goede tijden slechte tijden, A shot at love 2 en onderweg naar morgen.
Af en toe kijk ik ook wel eens naar documentaires, dat vind ik soms ook wel interessant.
Musea
Ik kom zelf niet vaak in een museum. Ik ben wel eens naar een museum geweest maar ik weet niet meer welke. Wel ben ik met school naar het stadsmuseum van zoetermeer geweest, maar dat vond ik een heel klein museum en daar vond ik ook niet zoveel aan. Vroeger ben ik wel onder andere naar het kinderboekenmuseum geweest. Nu kom ik zelden in een museum.
Schilderijen
Ik ben niet zo geïnteresseerd in schilderijen. Ik hoor wel vaak van beroemde schilders enzo, maar verder heb ik nog niet echt veel schilderijen gezien van beroemde schilderaars. Ik heb wel de mona lisa gezien in parijs. Ik snap niet wat de mensen daar zo mooi aan vinden, want het ziet eruit als gewoon een vrouw.
Foto’s
Ik maak zelf wel veel foto’s. Bijvoorbeeld als ik op vakantie ben of naar een concert ga. Het lijkt me ook leuk om een keer met een professionele camera foto’s te maken, omdat je dan van kleine dingen een mooie foto krijgt.
Literatuur
Ik lees zelf weinig tot nooit. Ik hou niet van lezen, omdat ik meestal wel wat anders te doen heb. Vroeger tot en met groep 8 heb ik wel veel gelezen. Maar nu lees ik alleen nog boeken die nodig zijn voor school en tijdschriften.
Muziek
Ik hou heel erg veel van muziek. Ik luister ook vaak naar rock, pop, top40 en nog meer verschillende soorten muziek. Ik luister zelf naar veel muziek van bands. Ik hou er ook van om naar rustige nummers te luisteren. Ik ben zelf een grote fan van fall out boy, dat is een band die soft rock/pop/punk muziek maakt. Ik luister daar ook veel naar. Ik ga ongveer een keer per jaar naar een concert. Het laatste concert waar ik naar toe ben geweest was van fall out boy, en dit was een geweldig concert.
Ik heb niet zo veel met kunst, maar ik vind het soms wel leuk om een mooi gebouw te bekijken.
Dit is mijn top 5
1 muziek
2 dans
3 drama
4 beeldende vormgeving
5 literatuur

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

,.

,.

whaahha jij bent kopie van mij

3 jaar geleden

Antwoorden

gast

gast